Akrep Burç Yorumları 21 Nisan 2023

Akrep burcunun 21 Nisan 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 21 Nisan 2023 Cuma günü neler bekliyor? Akrep burcunun 21 Nisan 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 21 Nisan 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 21 Nisan 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 21 Nisan 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İyi enerjiniz sizi dünyaya doğru itiyor – belki gerçekten çok uzaklara! Biraz daha seyahat etmeye veya son zamanlarda gerçekten bir yere gitmediyseniz ilk büyük gezintinize hazırsınız.


21 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir süreliğine mesafe koymanız gerekiyor. Bir ilişki çok yoğun bir şekilde büyüyor.


21 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Boğa burcunda ve haritanızın aşkı yöneten sektörü boyunca yolculuğuna devam ediyor, sevgili Akrep, bu sabah erken saatlerde geri hareketine girmeden hemen önce iletişimsel Merkür’ün üzerinden geçiyor. Bu gezegensel geri dönüş, kalp meselelerinde kafa karışıklığına neden olabilir ve muhtemelen önümüzdeki haftalarda birden fazla eski sevgiliden haber alacaksınız. Bu arada, Ay ve Uranüs şafak sökerken aynı hizaya gelir ve sizi bir kendini sevme eylemi olarak içinizde yaşayan tuhaflığı kucaklamaya teşvik eder. Bu gece ay ve Neptün aynı hizaya geldiğinde romantik ve yaratıcı bir enerji havayı dolduracak, bu nedenle odağınızı sizi en çok yükselten faaliyetlere veya ilişkilere yönlendirdiğinizden emin olun.


21 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Ay’ımız, Akrep İkizler burcunda yolculuğuna devam ederken bugün bir kasırgaya dönüşüyor. Bu, arzularınızı ve kişisel ilişkilerinizi derinlemesine incelemenizi ve onlar hakkında iletişim kurmanızı teşvik edecektir. Işığını ve enerjisini güneş sekizinci evinize getirirken, samimiyet, cinsellik veya bir ortaklıkta yerine getirilmesini istediğiniz ihtiyaçlar etrafında keşfedilmeyi bekleyen sezgisel bir kaşıntıya sahip olacaksınız. Çiftler için bu, arzularınızı ve planlarınızı tartışırken fizikselleşmek ve birlikte keşfetmek istediklerinizi samimi bir şekilde konuşmak için iyi bir dönemdir.


21 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Geçmişten hangi patlama geri gelecek, Akrep? Eski profesyonel ilişkiler, karşıt burcunuz Boğa’da geri giden Merkür istasyonları olarak gündeme gelebilir. İş arkadaşları, müşteriler ve amirler yeniden bağlantı kurmak isteyebilir, ancak siz aynı şekilde hissetmeyebilirsiniz. Konuşmak istemiyorsanız aramalarını veya mesajlarını görmezden gelebilirsiniz! Bu arada, gerileme ileride beklenmedik sorunlara yol açabileceğinden, birkaç hafta içinde Merkür istasyonları yön gösterene kadar yeni düzenlemeler yapmaktan veya mevcut olanları ayarlamaktan uzak durmak en iyisi olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.