Akrep Burç Yorumları 18 Nisan 2023

Akrep burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü neler bekliyor? Akrep burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 18 Nisan 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Nisan 2023 Salı Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu ne sürpriz! Duyguların yine yoğun! Onları, ilgiyi çekebilecek birine – belki en son aşık olduğunuz kişiye veya henüz tanışmadığınız birine – odaklayın. Kalın bir şekilde döşeyin: ısıyı alabilirler.


18 Nisan 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Cesur olmayı herkes kadar siz de seviyorsunuz, o yüzden bugün işleri bir adım öteye taşıyın.


18 Nisan 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Koç ayı bu sabah ahenkli Venüs’e bir öpücük gönderiyor ve size hizmet etmeyen her şeyi bırakarak sizi sağlık ve uyumu kucaklamaya teşvik ediyor. Bu titreşimler, uzun buharlı duşlar ve yoga için mükemmeldir, bu yüzden vücudunuz için güzel bir şeyler yaptığınızdan emin olun. Günün ilerleyen saatlerinde Luna, Mars’la karşı karşıya geldiğinde sorumluluklarınıza boğulmamaya çalışın ve sizin için en önemli olan hedeflere öncelik verdiğinizden emin olun. Ay ve Chiron hizalanırken gece boyunca tamamen şarj olmak için erken bir saatte yatağa gitmeyi düşünün.


18 Nisan 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, yarın göklerde bir güneş tutulması var. Ancak, muhtemelen bugün zaten enerji dalgalanmasını hissediyorsunuzdur! Kaderde yeni bir başlangıç, yukarıdan trompet çalan bir melek filosu gibi geliyor. Güneş tutulmaları, gökyüzünde nereye düştüklerine bağlı olarak kaderde yeni fırsatlar getirir. Kelimenin tam anlamıyla bu anı yaşamak için doğdun! Bu tutulma rutinler ve işlerle ilgili altıncı güneş evinize bir hareketlilik getiriyor. Bu size çok fazla sorumluluk getirecek ve özellikle meşgul olduğunuzda sizi gönül meselelerinden uzaklaştırabilir. Seks, aşk, tutku ve macera için zaman tanıyan bir iş ve yaşam dengesi kurmanın bilincinde olun.


18 Nisan 2023 Salı Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Buradan nereye gidiyorsun, Akrep? Koç burcundaki Ay İkizler burcundaki Venüs’ü 60’lık açıyla geçtiğinden, işinizde yatırım yapabileceğiniz o kadar çok yol var ki. Farklı olasılıklara açıksanız, bu sekstil sırasında profesyonel ve finansal olarak güçlenmiş hissetme fırsatlarınız hakkında her zamankinden daha umutlu olmayı bekleyin. Bununla birlikte, yeni bir profesyonel ve finansal yolculuğa dalmak yerine her fırsatı araştırmak için zaman ayırmanız gerekecek, çünkü Ay aynı zamanda Yengeç burcundaki Mars’la kare açı yapacak. Yavaş hareket etmek, iş hayatınız için en doğru kararı vermenize yardımcı olacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.