Akrep Burç Yorumları 17 Nisan 2023

Akrep burcunun 17 Nisan 2023 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 17 Nisan 2023 Pazartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunun 17 Nisan 2023 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 17 Nisan 2023 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 17 Nisan 2023 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 17 Nisan 2023 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Nisan 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Dileğini almış olman daha fazlasını istemediğin anlamına gelmez. Arzulara sahip olmak açgözlü olmak zorunda değildir, bu yüzden hayatında neler yaptığına bir kez daha bak.


17 Nisan 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün, hayatınız hakkında daha açık olmaya çalışın – bu, bağlantı kurmanın harika bir yoludur.


17 Nisan 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Arada sırada egonuzun biraz eğlenmesine izin verebilirsiniz ve Satürn ve Kader Düğümleri ek yükte tatlı bir ittifak sürdürürken, şimdi bunu yapmak için iyi bir zaman olabilir. Bu öğleden sonra Balık burcunun ayı Neptün ile aynı hizaya geldiğinde masaya hülyalı ve coşkulu bir enerji getirdiğinde oyuncu ve kaprisli doğanızı kucaklamayı düşünün. Bu öğleden sonra Luna Koç burcuna geçtiğinde sağlığınızı beslemek ve iyi yaşamak için ilham alacaksınız ve çalışma haftasına yemek hazırlayarak, organize olarak ve vücudunuzun neye ihtiyacı olduğunu dinleyerek başlamak için iyi bir zaman olarak işaretleyeceksiniz.


17 Nisan 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, Ay bugün uykulu bir evreye geçecek. Buna tabii ki boşluk ayı denir. Bunu yaptığında, bu sizin de göksel ışıklar arasında sallanan bir yıldızlar denizinde sürükleniyormuş gibi hissedebileceğiniz anlamına gelir. Tabii ki boşluk aşaması “kötü” değildir, ancak gerçeğe, diğerlerine ve gerçekliğe bağlı hissetmediğimizi ortaya çıkarır. Bu nedenle, büyük kararları ve planları masaya yatırmanız ve bunları ay bir sonraki burçtan tekrar girene ve bir kez daha güçlü ve güçlü hale gelene kadar ertelemeniz önerilir. Bugünü, akışa bırakabileceğiniz daha yavaş, daha tasasız bir gün olarak kucaklayın.


17 Nisan 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, iş gününüzde neler olacak? Sabit burç olarak rastgele sürprizlerden hoşlanmadığınız için daha tutarlı veya güvenilir bir şeyi tercih edebilirsiniz. Ancak, ay dürtüsel Koç burcunda olduğu için durum böyle olmayabilir. Ay enerjisi sizi işte bir hevesle bir şeyler yapmaya teşvik edebileceğinden, sizin (ve diğer herkesin) mantığı uçup gidebilir. Bu nedenle, bunu astrolojiyi akışa bırakmak ve sırf eğlence olsun diye işte bir şeyleri değiştirmek için bir bahane olarak kullanmak için mükemmel bir zaman olarak düşünün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.