Yengeç Burç Yorumları 29 Mart 2023

Yengeç burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 29 Mart 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Son zamanlarda canınızı sıkan soruna bir kez daha bakın — çözümü görmenize yardımcı olacak, onu parçalamanın yeni bir yolu olabilir. Düşündüğünden çok daha kolay!


29 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Spontanlık benimsediğiniz bir şeydir: şu anda tamamen bununla ilgilisiniz.


29 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, ay bu sabah burcunuzdan geçerek yolculuğuna devam ediyor ve şifalı asteroit Chiron ve Venüs ile bağlantılar kuruyor. Bu kozmik iklim, sizi ciddi ama sosyal bir ruh haline sokan garip bir enerji yaratacak. Bu öğleden sonra Ay Uranüs ile aynı hizaya geldiğinde saçlarınızı açık bırakmayı planlayın ve daha ilginç arkadaşlarınızla bazılarıyla temasa geçmeyi düşünün. Bu arada Mars, Satürn ile tatlı bir alışverişi paylaşarak yaratıcı ve ruhsal uygulamalarınıza daha fazla disiplin getirmenizi istiyor. Bu akşam Ay, Jüpiter ve Merkür ile karşı karşıya geldiğinde, sınırların öneminin farkında olarak çizgileri aşmamaya çalışın.


29 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, tutku, seks ve macera için en iyi dönemlerden biri bugün ve yarın sizi bekliyor. Bunun nedeni, dürtü ve şehvet gezegeni olan kudretli Mars’ın, güneşteki ilk kimlik ve burç evinizi ateşlemeye devam etmesidir. Derin ve güçlü bir şekilde görev yöneticisi gezegeni Satürn’e üçgen açıyla bakacak. Bu size, ilişkilerinizde ilerlemeye hazır bir cinsel çekicilik ve arzu dalgası getirecektir. Kararlıysanız, şimdi ikinizin inşa etmesi için büyük uzun vadeli çabaları planlamak için zamanı kullanın. Bekarsanız, omuzlarında kare bir kafa olan ve ne istediğini bilen birine açılmayı düşünün.


29 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İlginç bir bağlantı ortaya çıkabilir Yengeç. Burcunuzdaki ikametgâh ay hem Boğa burcundaki Venüs’ü hem de Boğa burcundaki Uranüs’ü 60’lık açıyla geçtiğinde, ağ kurmak veya arzularınızın peşinden gitmek için profesyonel fırsatlarınızda sezgisel olarak gezinin. Eski bir profesyonel yetişmek için uzanabilir veya iş gününüz boyunca beklenmedik bir şekilde biriyle karşılaşabilirsiniz. Her iki durumda da, keşfetmek isterseniz bir bağlantı fırsatı açılacaktır. Bununla birlikte, ay Koç burcundaki Jüpiter’in karesini oluşturacağından, etkileşimin kariyer yolunuza ne yapabileceği konusunda biraz emin olamayabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.