Yengeç Burç Yorumları 22 Mart 2023

Yengeç burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 22 Mart 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Büyük insan grupları bugün size yeni bir şekilde enerji veriyor ve bunun parti hayatı olduğunu düşündüğünüzden daha basit olduğunu fark edebilirsiniz. Günün tadını çıkarın ve kimin bakmaya başladığını görün.


22 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Biraz korkutucu biriyle sohbet başlatın. Söyleyecek güzel şeyleri var.


22 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, gücünüz ve azminiz bugün parlayacak, beş gök cismi Koç burcundan ve güneş onuncu evinizden geçerken. Sürekli hareket ediyor veya yangın söndürüyormuş gibi hissedebilseniz de, görevler arasında gezinme ve hareket etme beceriniz alanınızda tanınırlık kazanmanıza yardımcı olacaktır. Bununla birlikte, kendi ihtiyaçlarınız ve sınırlarınızla bağlantınızı kaybetmek kolay olacaktır, çünkü Luna, Chiron’a yakınlaşır ve bu da sınırlarınızı kabul etmenizi önemli hale getirir. Neyse ki, bu öğleden sonra Jüpiter aktif hale geldiğinde ikinci bir rüzgar sizi bulacak ve bu sabah kaçırdığınız işleri geri kazanmanıza yardımcı olacak.


22 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeçler, 2008’den beri ortaklıklarınız ve ilişkileriniz etrafında derin bir karmik döngü yaşıyorsunuz. Bu, zamanın bu noktasında, güneş yedinci evinizde sizden gökyüzünün karşısında geç derecelerde Plüton ile daha da net olacak. Bugün, sahip olduğunuz birçok farklı bağlantı ve onlarla birlikte çalışarak temelde nasıl geliştiğinizi düşünün. Powerhouse Pluto size negatif kalıpları dönüştürme ve salıverme ve bir anka kuşu gibi yeniden doğma yeteneği veriyor. Burada sadece kısa bir süre kalacak. Bu son derece uzun geçişin sonuna yaklaştınız ve bu yaşamda bir daha asla geçmeyeceksiniz. Ortaklıklarınızın gelişmenize ve yeniden doğmanıza yardımcı olmasına izin verin veya onları arkanızda bırakın. Çok yakında Plüton dikkatini gökyüzünün diğer bölgelerine çevirecek.


22 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Aklını karıştırma, Yengeç. Çok fazla potansiyeliniz var, ancak ilerlemeniz için bir profesyonel olarak yeteneklerinize inanmanız gerekiyor. Koç burcundaki Ay, Koç burcundaki Kayron ile kavuştuğunda bu kolay olmayabilir. Özellikle geçmişteki başarısızlıklara odaklanıyorsanız, bugün kariyer yolunuzun sorumluluğunu üstlenmekte zorlanabilirsiniz. Neyin yanlış gittiğine odaklanmak yerine, Ay Koç burcundaki şanslı Jüpiter ile başka bir kavuşum oluştururken dikkatinizi neyin doğru gidebileceğine kaydırmak daha iyi olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.