Yengeç Burç Yorumları 20 Mart 2023

Yengeç burcunun 20 Mart 2023 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 20 Mart 2023 Pazartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 20 Mart 2023 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 20 Mart 2023 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 20 Mart 2023 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 20 Mart 2023 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Mart 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Motor çeneniz bugün başınızı belaya sokabilir – ama bu eğlenceli türden bir bela olabilir! Bir randevudaysanız, elinizi fazla abartmış gibi hissedebilirsiniz, ancak bu sizi geri çevirmez.


20 Mart 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hayatınızdaki tüm aktivitelerle birlikte hayal kurmak, kolay ve zararsız bir tatil sağlar.


20 Mart 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, tatlı Venüs Kuzey Ay Düğümüne yaklaşırken bugün yeni bağlantılar sizin için tezahür edebilir. Şu anda önemli bir başkasının peşindeyseniz, bu kozmik iklim bir sonraki büyük aşkınızı ortaya çıkarabilir. Balık burcunun ayı Uranüs ile aynı hizaya geldiğinde, aydınlanma anları felsefi bakış açınızı geliştirecek ve sizi ilahi rehberlik ve içgörüye açacaktır. Bu öğleden sonra Balık güneşi dönüştürücü Pluto ile bağlantı kurduğunda, kalbinizi sevgiye ve anlamlı bağlantıya açarken şefkatli doğanızı ortaya çıkardığında iyi hisler akacak. Günün ilerleyen saatlerinde, astrolojik yeni yılı işaret eden güneş Koç burcuna girdiğinde ve haritanızın başarıyı yöneten bölümünü harekete geçirdiğinde bir değişim hissedeceksiniz.


20 Mart 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ateşli enerji inşa ediyor, Yengeç. Bahar ekinoksu – ve Koç mevsimi – geldi! Bu, Koç burcundan on ikinci burç olan Balık burcuna kadar ilerlediğimiz için burç yılının resmi başlangıcını işaret ediyor. Toplu olarak, gün batımına öncülük etmek ve tutkularımıza ve arzularımıza kafa kafaya dalmak için enerji alıyoruz. Kardinal ateşin enerjisi, siz ve sevgiliniz dahil herkesi saldırgan, kavgacı bir zihniyete sokar. Ya hep ya hiç, evet ya da hayır, siyah ya da beyaz olacak. Arzu ettiğiniz şeyi yakalamanın zamanı geldi, bu yüzden kişisel yaşamınızda üstlenmek isteyeceğiniz yeni maceraların haritasını çıkarın ve harekete geçin!


20 Mart 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Her şey bir araya gelecek Yengeç! Balık burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile 60 derece arasında açı yaptığında, profesyonel taahhütleriniz ve ilişkileriniz profesyonel yolculuğunuzu dönüştürürken kendinizi daha güçlü hissetmeyi bekleyin. Neyse ki, iş arkadaşlarınızla çalışmayı veya profesyonel bir özlem peşinde koşmayı taahhüt ettiyseniz, Boğa burcundaki Venüs de Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kavuşacağı için sorunsuz bir yelken beklemelisiniz. Genel olarak, iş gününüzün sonunda güneş Koç burcunda yükselirken, başarılarınız ve profesyonel yolunuza katkılarınız için profesyonel spot ışığı olacaksınız!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.