Yengeç Burç Yorumları 18 Mart 2023

Yengeç burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 18 Mart 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Mart 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Manevi yönünüz bugün yürürlükte – ve bu sizin için gerçekten bir şeyler söylüyor! Aynı dalga boyunda olan biriyle tanışabilir veya kendinizi anlamlı görünen yeni bir konsepte maruz bırakabilirsiniz.


18 Mart 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Zaman ayırma istekleri reddedildi. Bunu iyi bir işaret olarak kabul edin ve yalnız zaman geçirin.


18 Mart 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Kova burcunun ayı Kayron ve Jüpiter ile birleşirken, sınırlar bu sabah sizin için ana tema olacak. Bu kozmik iklim size, özellikle yakınlık ve savunmasız hissetme söz konusu olduğunda, uygun gördüğünüz gibi çizgiler çizmenin ve silmenin sorun olmadığını hatırlatacaktır. Ne yazık ki, Uranüs aktif hale geldiğinde, özellikle tam olarak yakın olmadığınız tanıdıklardan veya meslektaşlarınızdan bir miktar geri tepme alabilirsiniz. Bu akşam Merkür Koç’ta çıkışını yapmadan önce Plüton’a bir öpücük üflediğinde iyi hisler akacak ve zihninizin değişmesine izin verirseniz ilişkilere bakış açınızı değiştirecek.


18 Mart 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sadakat ve uzun vadeli ilişkiler sizin MO’nuz olma eğilimindedir, Yengeç. Neyse ki, anın muhteşem enerjisi kişisel ve romantik ilişkilerinize istikrar ve tatlılık getirecek. Aşk ve evlilik gezegeni Venüs, kalıcılık ve güç gezegeni Satürn ile bağlantı kurdu. Bu, şimdi aşk için verdiğiniz herhangi bir sözün, zamanın testine dayanmak için sonsuza kadar sürebilmesini sağlar. Şimdi bulunan yeni aşk, farklı yaş demografisinden biriyle olabilir veya hatta uzun süreli, ruh eşi birliği olabilir. Evrenin yolunuza ne getirdiğini görün! Muhteşem aşkı hak ediyorsun.


18 Mart 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İlerlemek için ne söylemen gerekiyor Yengeç? Mesleki yolculuğunuzda ilerleme kaydetmek istiyorsanız bir şeyler vermeniz gerekir, bu nedenle bugün sizi Balık burcundaki Merkür altmışlık Plüto Oğlak burcundaki Plüton olarak konuşmaya itebilir. Kariyer yolunuzu çeşitlendirmenize yardımcı olacak iş için seyahat etmek, yer değiştirmek veya yeni bir şeyler öğrenmek gibi aklınızda bir hedef olabilir. Her ne olursa olsun, düşüncelerinizi toplayın ve bugün bunları bir sohbette gündeme getirmeyi planlayın, böylece siz ve diğer herkes ne yapmak istediğiniz konusunda aynı fikirde olabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.