Yengeç Burç Yorumları 1 Nisan 2023

Yengeç burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 1 Nisan 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün istediğinden birkaç kez daha hayır demen gerekiyor — bu yüzden aptalca sorular sormaktan daha iyi bilen insanlarla daha çok takıl! Seçici ol, bunu hak ediyorsun.


1 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sizin için önemli olan konularda daha aktif olmanın zamanı geldi. Dahil ol.


1 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, bu sabah dış dünya aşırı uyarıcı hissedebilir, çünkü Aslan ayı Venüs’le kare açı yapar. Bu kozmik iklimde gelişmek için yapabileceğiniz en iyi şey, yavaş hareket etmek ve kendinizi tamamen hazır olmadığınız durumlara sokmaktan kaçınmaktır. Şans eseri, Jüpiter moralinizi yükseltmeye yardımcı olmak için devreye girecek ve size kendini koruma adına “hayır” demenin veya sınırlar koymanın sorun olmadığını hatırlatacak. Bu göksel değiş tokuş aynı zamanda hırsınıza biraz şans getirebilir, hedeflerinize ulaşmak için mükemmel bir bahane olabilir, özellikle Merkür bu gece daha sonra aktif hale gelir.


1 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yılın son derece nadir bir dönemi üzerinizde, Yengeç. O kadar nadirdir ki bazen her yıl bile olmaz! Şu anda, güneş sistemindeki tüm gezegenler düz, yani hepsi güçlü, uyanık ve artık geri hareket etmiyor. 21 Nisan’a kadar sürecek olan bu dönem, yeni çabalar, projeler, planlar ve girişimler başlatmak için bol bol zaman getiriyor. Retrogradlar genellikle gecikmeler, kafa karışıklığı ve zorluklar getirir. Bununla birlikte, tüm doğrudan gezegenlerde, istediğiniz her şeyi daha kolay, daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde tezahür ettirebilirsiniz. Hızlı hareket edin çünkü fırtınalar yaklaşmadan önce bir aydan biraz daha az süreniz var.


1 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yengeçler, para meseleleri kariyer yolunuz için hassas bir konu olabilir. Aslan burcundaki ateşli ay hem Koç burcundaki Jüpiter hem de Koç burcundaki Chiron ile üçgen açı yaptığından, yeni profesyonel çabaların istikrarı veya güvenliği konusunda emin olamayabilirsiniz. Geçişler, finansal ve profesyonel istikrar konusunda şansın yanınızda olduğunu hissedebileceğiniz için kariyer yolunuz hakkında oldukça emin hissedebileceğinizi gösteriyor. Ancak olumlu duygulara rağmen yine de tetikleyiciler ortaya çıkabilir, bu nedenle yanlışlıkla sizi geride tutabilecek korku veya endişelerin üstesinden gelmeniz gerekecektir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.