Yay Burç Yorumları 22 Mart 2023

Yay burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Yay burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 22 Mart 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Genellikle zaman ayırmaya değmez gibi görünen küçük ev işleri ve ayak işleri ile en iyi halinizde olduğunuz, ancak bir süre göz ardı edildiğinde gerçekten artmaya başladığı günlerden biri. Yapılacaklar listenizi temizleyin!


22 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Son zamanlarda neden kendinden şüphe ediyorsun? Bununla başa çıkabilirsin ve bunu biliyorsun.


22 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, bugün girdiğin her odayı beş gök cismi Koç burcundan ve güneş beşinci evinden geçerken aydınlatacaksın. Evren, güveninizi ve benlik duygunuzu yükseltmek için fazla mesai yapacağından, şu anda kendinizi hissetmenizde bir sorun yoktur. Bununla birlikte, özellikle Luna ve Chiron aynı hizaya geldiğinde, bir şov yapmak için kendi ihtiyaçlarınızdan ödün vermediğiniz konusunda dikkatli olmalısınız. Ancak, bu öğleden sonra ay ve Jüpiter kozmik bir ittifak oluşturup size şans bulmak ve hedeflerinize ulaşmak için mükemmel olan yaşamdan daha büyük bir enerji sağladığında ilgi odağına geri dönmek isteyeceksiniz.


22 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2008 Yay burcundan beri sizin için derin bir karmik döngü yaşanıyor. Bunun nedeni, tüm gezegenlerin en yoğunu olan güç merkezi Pluto’nun güneş ikinci evinizde yörüngede dönmesidir. Bir yandan, imajınız ve ilişkilerinizle ilgili öz-değer duygunuz etrafında radikal dönüşümler ve yeniden doğuşlarla uğraşıyorsunuz. Bununla birlikte, evliyseniz, servetinizi birlikte büyütmeye ve dönüştürmeye de çok odaklanmışsınızdır. Pluto burada sadece kısa bir süre kaldı, bu yüzden bu enerjiyi bir anka kuşu gibi ortaya çıkmak için kullanın ve öyle yaptığınıza sevineceksiniz. Yeni derslerin yakında üzerinizde olacağını kabul edin.


22 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcı bir tıkanıklık ortaya çıkabilir, Yay. Genellikle, iş yerinde fikirlerinizi hayata geçirmek için hiçbir şeyden vazgeçmeyecek bir vizyonersiniz. Ancak Koç burcundaki Ay, Koç burcundaki Chiron ile kavuştuğunda bir tür yaratıcı blok yaşıyor olabilirsiniz. Tutkulu projeler üzerinde çalışmak veya fikirleriniz hakkında konuşmak sizin için zorlayıcı olabilir çünkü mevcut girişimlerinize güveniniz olmayabilir. Geri adım atmak aslında ilerlemenize yardımcı olabilir, çünkü size projeleriniz hakkında yeni bir bakış açısı verebilir, çünkü ay aynı zamanda Koç burcunda Jüpiter ile kavuşacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.