Yay Burç Yorumları 18 Mart 2023

Yay burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Yay burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 18 Mart 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Mart 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün diğer insanların tuhaflıklarına fazla kapılmamaya çalışın – bu çok fazla olabilir. Ancak, kendi kendine çözülmelidir. Düşünmen gereken kendi işin var, bu yüzden düşünmek için sakin bir yer bul.


18 Mart 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu tepenin zirvesine sandığınızdan çok daha yakınsınız, o yüzden devam edin!


18 Mart 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova ayı Chiron ve Jüpiter ile hizalanırken, sevgili Archer, yıldızlar sizden gerçeği söylemenizi isteyecek. İster sesinizi kullanmaya, ister kendinizi sanat yoluyla ifade etmeye karar verin, fikirleriniz ve bakış açınız sizi seven insanlar tarafından iyi karşılanacak. Uranüs aktif hale geldiğinde kuruluşunuza danışın. Aynı zamanda sağlık ve zindelik de önceliklerinizin başına geçmelidir. Bu akşam Merkür Plüton ile hizalanırken, evinizin rahatlığında alçakta uzanmak, yere inmenizi ve netliği bulmanızı sağlayacak, ancak iletişim gezegeni Koç’a sürüklendiğinde bir kez daha sosyalleşmek isteyeceksiniz.


18 Mart 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, kişisel ve romantik ilişkilerinizde daha sağlam bir zeminde durmanıza yardımcı olabilecek pozitif enerjiye hazır olun. Aslında, aşk ve güzellik gezegeni Venüs, en önemli ilişkinize daha fazla istikrar ve güvenlik getirmenize yardımcı olabilecek kalıcılık gezegeni Satürn’e ilahiler ve aşk şarkıları söyleyerek göklerde neşeyle dönüyor. Takım olarak ele almak istediğiniz bir söz verin veya uzun vadeli planları tartışın. Oraya ulaşmak için odaklanacaksınız. Bekarsanız, şeker ve baharat getiren ama aynı zamanda gerçek bir olgunluk duygusu getiren birini arayın.


18 Mart 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Arındırmak için neye ihtiyacın var, Yay? Balık burcundaki Merkür Oğlak burcundaki Plüton ile 60’lık açı yaptığında ne kadar sahip olduğunuz konusunda biraz bunalmış hissedebileceğiniz için, eşyalarınızı ve eşyalarınızı gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir. Altmışlık, bağışlayabileceğiniz, atabileceğiniz veya tutabileceğiniz her şeyin bir listesini yapmak için mükemmel bir zamandır. Bu enerji artışı, bahar temizliğine biraz erken başlamanıza yardımcı olabileceği için mükemmeldir. Hepsinin manevi değeri olmayacağı için bazı öğelerinizi bırakmaya açık olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.