Yay Burç Yorumları 16 Mart 2023

Yay burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Yay burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 16 Mart 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün biri ya da diğeri olmadan ortalıkta dolanırsanız, anahtarlarınızı, cüzdanınızı ve hatta aklınızı kaybetme riskiyle karşı karşıyasınız – ve kendi iç dramanıza o kadar kapılıyorsunuz ki, bir süre fark etmeyebilirsiniz bile!


16 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Başkalarının geçmişle ilgili anılarını dinleyin ve öğrendiklerini hayatınıza uygulayın.


16 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Archer, Oğlak ayı bu sabah Kayron, Jüpiter ve Uranüs ile aynı hizaya geliyor, size fikirleri tezahür ettirirken ve başarıyı çağrıştırırken organizasyonun önemli bir parça olduğunu hatırlatıyor. Görevde kalmak ve hedefleriniz için strateji oluşturmak da güveninizi artıracaktır, bu nedenle sorumlu tarafınızdan yararlandığınızdan emin olun. Merkür güneşe ve Neptün’e yaklaşırken kalbinizi ve zihninizi bir tatlılık dolduracak, ancak partneriniz kendini yıpranmış veya ihmal edilmiş hissediyorsa aşk hayatınızda gerilim doğabilir. Venüs Plüton’la karşı karşıya geldiğinde inatçılığın sizi ele geçirmesine izin vermemeye çalışın ve aşk gezegeni Boğa’ya ilk adımını attığında baskıyı gevşettiğinizden emin olun.


16 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bugün göklerden çok zehirli bir enerji sızıyor. Bugün alınırsa herhangi bir dürtüsel veya karanlık karardan pişman olacaksınız. Bunun nedeni, aşk ve güzelliğin tanrıça gezegenimiz tatlı Venüs’ün, özellikle intikamcı ve değersiz bir ruh hali içinde olan güç merkezi Pluto’dan baltalar fırlatmasıdır. Bu muhtemelen insanların içindeki en kötü doğayı ortaya çıkaracaktır, bu yüzden dürüstlüğünüzde durmak ve tekneyi sallamamak en iyisi olacaktır. Travmanızın veya korkunuzun sizi tetiklemesine izin vermeyin. Bugün herkes yumurta kabukları üzerinde yürüyor, bu yüzden aklınızı başınıza alın.


16 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, kişisel ve profesyonel taahhütlerinizle ilgili bazı sorunlar olabilir. Balık burcundaki güneş İkizler burcundaki Mars ile kare açı yaptığında çok fazla yükümlülük arasında sıkışıp kalabilirsiniz. Özellikle bir arkadaşınızı, ailenizi veya iş arkadaşınızı hayal kırıklığına uğratmaktan endişe ediyorsanız, bugün her görevi kafa kafaya yapmak zor olabilir. Ancak Koç burcundaki Venüs Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yaptığında kontrolün sizde olduğunu hissetmek için neye odaklanmak istediğiniz konusunda kararlı olmanız gerekebilir. Bir karar vermezseniz, herkesi mutlu etmeye çalışırken kendinizi stresten öte hissedebilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.