Terazi Burç Yorumları 7 Mart 2023

Terazi burcunun 7 Mart 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 7 Mart 2023 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunun 7 Mart 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 7 Mart 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 7 Mart 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 7 Mart 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Genelde oldukça sosyalsin – hatta ruhani birisin – ama bugün kafan tamamen eşyalarına ve onlardan daha fazlasını nasıl elde edeceğine bağlı. Bunu alışkanlık haline getirmeye karar vermediğin sürece sorun değil.


7 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Karmaşık hedefleri ve fikirleri iletmek için yüksek enerjinizden yararlanın.


7 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünde Başak dolunayı yükselirken, ani aydınlanmalar veya unutulmuş anılar aniden ruhunuzu doldurabilir. Gizli gerçekler de açığa çıkabilir, ancak başkalarında gaz aydınlatma veya aldatıcı davranışlara karşı tetikte olmalısınız. Şu anda kime güvendiğinize dikkat edin, çünkü sırlarınız sandığınız kadar güvenli olmayabilir. Bu arada, Satürn Balık burcuna geçerek sizi önümüzdeki iki yıl boyunca sağlıklı yaşam oyununuzu yükseltmeye zorluyor. Bu astrolojik dönem açılırken, size iyi gelen şeylere direnmemeye çalışarak alışkanlıklarınızın ve rutinlerinizin yeni bir şekil almasını bekleyebilirsiniz.


7 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yılın oldukça yavaş ve düşünceli bir dönemi üzerinizde Terazi. Bunun nedeni, güneş enerjisi on ikinci evinize bir dolunayın bugün gelmesidir. Bununla birlikte, bu sizi sakinleşmeye, yeniden şarj olmaya ve zihinsel ve duygusal pillerinizi sıfırlamaya teşvik etse de, bu zamanı biraz bağımsızlık ve yalnızlığın tadını çıkarmak için kullanabilirsiniz. Şimdi, son altı ayda öğrendiklerinizi ve sizi yalnızca geride tutan ya da geçmişe bağlayan her türlü yükü, dağınıklığı ya da ağırlığı bırakarak hayallerinizdeki hayatı nasıl daha iyi yaratabileceğinizi düşünün. Parlak bir gelecek sizi bekliyor ama önce sükuneti bulmalısınız.


7 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugünden sonra yeni bir çalışma döngüsü devreye girecek. Ama önce, Başak’ta dolunay sırasında devam eden kaygı veya korku kalıntılarını bırakmanız gerekir. Ay, iş hayatınız ve iş arkadaşlarınız hakkında daha sağlıklı bir algıyı benimsemek için kozmik işaretinizdir. Bu arada, birkaç yıl Kova burcunda kaldıktan sonra Satürn Balık burcuna girerken ince bir değişim fark edeceksiniz. Artık Satürn yeni bir döngüye başladığına göre, iş hayatınıza odaklanma zamanı. Balık burcundaki Satürn, üretken alışkanlıklar ve rutinlerle sezgisel olarak uyumlu olmanıza yardımcı olacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.