Terazi Burç Yorumları 31 Mart 2023

Terazi burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 31 Mart 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Biriyle görüşüyorsanız, bugün her şey mükemmel olmalı ve değilse, yeni insanlarla tanışmak ve onları romantik potansiyel için değerlendirmek için harika bir zaman. Doğru zamanda doğru yerdesiniz.


31 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir şey sizi geri tutuyor – çok fazla rahatlığın sükunetine yenik mi düştünüz?


31 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün topluluğunuzda yükselen bir yıldız olarak hareket edeceksiniz, ancak dirsek ovuşturma ve el sıkışma ile gelen işi kucaklamanız gerekecek. Bu duygular, özellikle bu öğleden sonra güneş ve Ay Aslan el sıkıştığında, karizmanızı ve çekicilik yeteneğinizi yükselttiğinde doğru olacaktır. Şu anda ciddi bir ilişki içindeyseniz, bu göksel değiş tokuş, sosyal ağları bir ekip olarak fethetmenize yardımcı olan bazı ciddi çift titreşimlerini açığa çıkarabilir. Sadece zarafet, kişisel bakım ve belki de bu gece daha sonra Chiron başınızın üzerinde aktif hale geldiğinde biraz romantizm dokunuşu için biraz zaman ayırmayı unutmayın.


31 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Armatürler ve gezegenler yaşamlarımız üzerinde en ünlü ve önemli hakimiyeti elinde tutarken, asteroitler de ince ama önemli etkiler sağlar, Terazi. Bunun nedeni, daha incelikli temsillere ve denetledikleri alanlara sahip olmalarıdır. Adını Roma tarım tanrıçasından alan Ceres, bolluğu nasıl artırdığımıza ve kendimize nasıl baktığımıza dair içgörüyü ortaya çıkaran önemli bir asteroittir. Ceres doğrudan olduğunda, günlerimizi yaşarken bu kalıplar hakkında daha az bilinçli olabiliriz. Ancak, Ceres haftalardır burcunuzda geri hareketteydi ve şimdi sizden Başak’a geçecek. Bu, aşk hayatınızda kutsal ritüellere nasıl daha fazla yer ayırabileceğiniz konusunda sezgilerinize güvenmeniz gerektiği anlamına gelir.


31 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye yatırım yapacaksın Terazi? Aslan burcundaki ay hem Akrep burcundaki Güney Düğümü hem de Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile kare açı yaptığında aralarından seçim yapabileceğiniz pek çok harika seçenek varmış gibi hissedebilirsiniz. Kaynaklarınızı farklı yollara yatırmanın güvenliğinden veya potansiyel refahından emin olamayabileceğiniz için meydanlarda gezinmek biraz stresli olacaktır. Neye öncelik vereceğinizden veya buradan nereye gideceğinizden emin olamasanız da, istediğinizi yapma gücüne sahip olduğunuzu unutmayın. Yani, dikkatli olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.