Terazi Burç Yorumları 29 Mart 2023

Terazi burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 29 Mart 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir yakınınızla sohbet etmek için oturmanız gerekiyor. Arkadaş canlısı olabilir; ciddi olabilir, ancak işlerin ilerlemesi için olması gereken şeylerden biri. Bunu kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.


29 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu durumda tünel görüşü arzu edilmez. Resmin tamamını kavramaya çalışın.


29 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah Yengeç ayı Kayron’la karşı karşıya gelirken kendinize biraz daha fazla sevgi gösterin. Şans eseri, Venüs’ten gelen bir yardım eli sizi olumlu bir kafa boşluğuna yönlendirebilir ve kişisel gücünüzü kullanarak havada asılı kalan tüm korkuları üzerinizden atmanıza olanak tanır. Yıldızlar işleri sarsmak için hizalanırken, bu öğleden sonra Ay Uranüs ile aynı hizaya geldiğinde şaşırtıcı müzakereler devreye girebilir. Günün ilerleyen saatlerinde, Jüpiter tepenizde aktif hale geldiğinde bir kutlama enerjisi sizi bulacaktır, ancak tüm sorumluluklarınızı ve görevlerinizi yerine getirene kadar heyecanınızı dizginlemeniz gerekebilir.


29 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Teraziler, bugün ve yarın yıldızlar göklerde yüzerken, ateşli enerji akışını damarlarınızda hissedeceksiniz. Seksin ve tutkunun kızıl gezegeni Mighty Mars, görev yöneticisi gezegeni Satürn’e gülümseyecek. Bu, cinsel çekiciliğinizi ve arzunuzu muazzam seviyelere çıkaracak. Bekar ya da bağlı olmanız fark etmeksizin, bu enerjiyi kişisel ya da romantik yaşamınızı seçtiğiniz yönde ilerletmek için kullanın. Ekip olarak uzun vadeli planlar oluşturmak için coşkunuzu kullanmayı düşünün. Bir partner arıyorsanız, daha istikrarlı ve güçlü biriyle çıkmayı deneyin.


29 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Farklı bir şeye yatırım yap Terazi. Yengeç burcundaki ikametgahı Ay hem Boğa burcundaki Venüs’ü hem de Boğa burcundaki Uranüs’ü 60’lık açıyla geçtiğinde, bolluğunuzu beklenmedik bir şekilde artırma fırsatınız var. Her iki geçiş de kariyer yolunuzun gidişatını etkilemek için zamanınızın, enerjinizin ve varlıklarınızın nasıl kullanılabileceği konusunda daha fazla yetkiye sahip olduğunuzu gösterir. Hatta yatırım yaptığınız bir yatırım veya finansal anlaşma için takdir bile alabilirsiniz. Ne olursa olsun, kariyer yolunuzda ve finansal konularda daha fazla istikrar elde etmenin benzersiz yollarına açık olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.