Terazi Burç Yorumları 22 Mart 2023

Terazi burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 22 Mart 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bütün gece sürebileceğinizi düşündüğünüz eğlenceli enerji sayesinde bugün biraz aşırıya kaçmak isteyebilirsiniz. Sakin olmaya çalışın ve sona doğru biraz yavaşlayın, yoksa işler garipleşebilir.


22 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Eşitliğe verdiğiniz tüm önem bugün saygı görecek ve örnek alınacak.


22 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, kalbiniz bugün dolu olacak, beş gök cismi ateşli Koç burcundan ve güneş yedinci evinizden geçerken. Bu kozmik iklim, tutkularınızın peşinden gitmek, arzularınızın sizi alıp götürmesine izin vermek için mükemmeldir. Bununla birlikte, Luna ve Chiron sabah ortasında aynı hizaya geldiğinde, kendi ihtiyaçlarınızı ve onların yol kenarına düşüp düşmediklerini kabul ettiğinizde, kendinizle temasa geçmek isteyeceksiniz. Bugün birkaç dakika kişisel bakım yapabilirseniz, bunu yapmanın tam zamanı. Jüpiter aktif hale geldiğinde etrafınızı bir kıvılcım saracak ve aşk hayatınıza şans getirecek.


22 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, 2008’den beri hayatınızı derin ve radikal değişimlerle evriyor. Güç Merkezi Tüm gezegenlerin en yoğunu olan Pluto, ev, aile ve evcillikle ilgili dördüncü güneş evinizin derecelerinde yörüngede dönüyor. Bu, kaderinizi bu temalar etrafında değiştiren canlandırıcı veya travmatik durumlara sahip olduğunuzda büyük bir etki yarattı. Eşiniz varsa, muhtemelen birlikte emlak işine girdiniz veya birbirinizin aileleri ve ebeveynleri için devreye girme ihtiyacı hissettiniz veya yaşam alanınızı sürekli olarak taşıma, yeniden dekore etme veya güncelleme ihtiyacı hissettiniz. Çok yakında, Pluto göklerinizin farklı ceplerine dalacak.


22 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yapabilirsin Terazi! Meslektaşlarınız tarafından desteklenseniz de, Koç burcundaki Ay Koç burcundaki Kayron ile kavuşum yaptığı için iş gününüz boyunca şaşırtıcı bir şekilde yalnız hissedebilirsiniz. Tek başınıza karar vermek veya tek başınıza çalışmak sizin için zorlayıcı olabilir. Bunu stresli bir fırsat olarak düşünmemeye çalışın çünkü bugün bağımsız çalışmanız için güçlendirici olabilir. Ay, Koç burcunda Jüpiter ile kavuşacağından, kendi başınıza keşfedeceğiniz ve başaracağınız daha çok şey olduğunu fark edebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.