Terazi Burç Yorumları 20 Mart 2023

Terazi burcunun 20 Mart 2023 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 20 Mart 2023 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 20 Mart 2023 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 20 Mart 2023 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 20 Mart 2023 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 20 Mart 2023 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Mart 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir kişiye odaklandın ama bu mutlaka bir aşk bağı olduğu anlamına gelmez. Sırada ne olacağını görmek için her şeyi adım adım hallettiğinizden emin olun.


20 Mart 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Uzun mesafeli bir arkadaşınızla tekrar iletişime geçin; noktaları birleştirmenize yardımcı olabilirler.


20 Mart 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Venüs Kuzey Düğümü’ne yaklaşırken, romantik bağlılıkla ilgili temalar bugün sizin için havada kalacak. Bu enerji, belirli insanlardan veya durumlardan uzaklaşmanızı gerektirse bile, kalbinizi dolduran bir gelecek planlamak için mükemmeldir. Balık burcunun ayı ve Uranüs aynı hizaya geldiğinde ofiste yetkinliğinizi sergileme fırsatı bulacaksınız, bu nedenle işte işler kızışırsa kolları sıvamaktan korkmayın. Günün ilerleyen saatlerinde güneş Koç burcuna girdiğinde, haritanızın sevgiyi yöneten bölümünü harekete geçirirken taze bir nefes gibi davranarak bir değişim hissedeceksiniz.


20 Mart 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlkbahar ekinoksu geldi, Terazi. Yepyeni bir zodyak yılına hoş geldiniz. Yılın bu zamanı – Koç mevsimi – büyük yeni başlangıçlar için bir dönemdir. Koç burcu enerjisinin göklerin odak noktası olması, sizi normalde ifade ettiğinizden farklı bir zihniyete sokacaktır. Genellikle mantık, zeka ve strateji tarafından yönetilen bir hava burcusunuz. Koç enerjisi bunu pencereden dışarı atar ve arzu ve tutku sancıları tarafından yönetilir. Daha incelikli ve diplomatik olma eğilimindesiniz. Koç burcu enerjisi saldırgandır. Önümüzdeki haftalarda auranıza nüfuz ettiğini ve sizi ateşlediğini hissediyorsanız dikkat edin.


20 Mart 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün neye odaklanmalısın? Balık burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton’u 60’a getirdiğinde, iş-yaşam dengenizin gücünü hissetmek için programınızı bir kez ve herkes için ayarlamanın zamanı gelmiş olabilir. Bir kez konumlandıktan sonra, taahhütleriniz ve yatırımlarınızla her şeyin doğal olarak yerine oturacağını hissedebilirsiniz, çünkü güneş Koç burcunda yükselirken Boğa burcundaki Venüs Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kavuşuyor. Her iki geçiş de, kariyer yolunuzda taahhüt ettiğiniz her şeyin ileride kazançlı bir yatırım olabileceğini gösteriyor!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.