Terazi Burç Yorumları 18 Mart 2023

Terazi burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 18 Mart 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Mart 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir süredir aynı kişiyi görüyor olsanız bile, bugün kıvılcımı hissedemeyebilirsiniz. Bu, gemiyi terk etmeniz gerektiği anlamına gelmez – sadece enerjinizin şu an için başka bir yerde olduğu anlamına gelir.


18 Mart 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İnsanlara daha net talimatlar vermediğiniz sürece yüksek beklentilere sahip olmak anlamsızdır.


18 Mart 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah Luna, Chiron ve Jüpiter arasındaki tatlı değiş tokuş sayesinde insanlar senin tuhaf ve eğlenceli doğana çekilecek. Şu anda kendinize sevmenize ve sevildiğinizi hissetmenize izin verin ve doğaçlama bir brunch için yoldaşlarınızı bir araya getirmeyi düşünün. Bununla birlikte, yanlış kişileri dahil etmemeye veya dışarıda bırakmamaya özen göstererek kime davet ettiğinize dikkat edin. Bu akşam Merkür Plüton ile aynı hizaya gelip sizi organizasyon yoluyla dönüşüm aramaya teşvik ettiğinde, alanınızın düzenliliğine yatırım yapmayı planlayın. Merkür Koç burcuna geçtiğinde düşünceleriniz aşk ve romantizm temalarına kayacak ve önümüzdeki haftalarda bağlantılarınızı kızıştıracak.


18 Mart 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegenler uyumlu elementlerde birbirine bağlandığında, kutsamalar hepimizin üzerine yağar, Terazi. Bu, özellikle gezegen yöneticiniz Venüs söz konusu olduğunda geçerlidir! Aşk ve evliliğin gezegeni olarak, en romantik benliğiniz olmanız için size ilham veriyor. Güç ve kalıcılığın gezegeni olan kudretli Satürn ile zarif bir sekstilde bağlantılıdır. İkisi arasındaki bu sevgi dolu dans, kişisel ve romantik ilişkilerinizde size daha fazla güvenlik ve istikrar sunmalıdır. Gezegenler önemli ölçüde lehinize olduğundan, uzun vadede sürdürmek istediğiniz bir söz verin! Saygı ve sevginin tadını çıkarın.


18 Mart 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Düşüncelerini temizleme zamanı Terazi! Çalışma alanınızda tartışmalı olmaktansa tarafsız olmayı tercih ettiğiniz için genellikle saldırgan olmayı seversiniz. Ancak bugün Merkür Balık burcunda Oğlak burcundaki Plüto ile 60 açıda iken bir şeyler söylenmesi gerekiyorsa farklı hissedebilirsiniz. Çalışma ortamınızda kendiniz veya başkaları için ayağa kalkma zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Bu düşünceler ve duygular epeydir iç içe geçmiş durumda. Bugün konuştuğunuzda, çalışma alanınızda daha iyi sınırlar oluşturmak için muazzam bir yetkiye ve güce sahip olacağınızı bilin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.