Terazi Burç Yorumları 17 Mart 2023

Terazi burcunun 17 Mart 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 17 Mart 2023 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunun 17 Mart 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 17 Mart 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 17 Mart 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 17 Mart 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Birisi kaldırabileceğinizden fazlasını üstlenmeniz için sizi cezbediyor ama siz hayır diyebilirsiniz. Kendinizi gerçekten doğru yolda tutmanız gereken günlerden biri ama gün geçtikçe daha da zorlaşıyor.


17 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sürecin üzerinde kalın. Bunun sizinle hiçbir ilgisi yok. O yüzden içselleştirmeyin.


17 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah Oğlak burcunun ayı derin Pluto’nun üzerinden geçerken duygularınız biraz çiğ gelebilir. Duygularınızla yüzleşmekten korkmayın, çünkü bunu yapmak size artık taşımak istemediğiniz şeyleri serbest bırakma fırsatı verecektir. Luna Kova burcuna geçtiğinde kendinizi daha neşeli hissetmeye başlayacak ve sizi eğlenmeye, kendinizi ifade etmeye ve arkadaşlarınıza şımartmaya iteceksiniz. Ancak, Luna kader düğümleriyle karşı karşıya geldiğinde hızınızı ayarlamanız önemli olacak, yoksa merkezden düşmeye başlayabilirsiniz. Şans eseri, Venüs ve Satürn yardım etmek için devreye girecek, ancak pratik yönünüzü kullanmanız gerekecek.


17 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, son birkaç gün muhtemelen sabrınızı sınadı ve endişenizin yoğun seviyelere çıkmasına neden oldu. Hatta kişisel veya romantik hayatınızı sabote etmek için düşmanlarla veya eski sevgililerle uğraşıyor olabilirsiniz. Büyük güneş, kudretli ışığımız göklerde cızırdamaya devam ederken, bir tren kazası gibi bir meydanda alıngan bir Mars’ın raylarına çarpacak. Kendinizi gergin ve özellikle gergin hissediyorsanız, bunun sizi en iyi şekilde kullanmasına izin vermeyin. Kendinizi ve bu enerjiyi topraklayın.


17 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün acele etme. Balık burcundaki Merkür Balık burcunda güneşle kavuşurken ve İkizler burcunda Mars ile kare açı yaptığından, profesyonel yolculuğunuzda ilerleme kaydetmek istiyorsanız, şimdi ya da asla fikirlerinize göre hareket etmemek gibi hissedebilirsiniz. Yapmak istediğiniz şeye hemen dalmak cazip gelse de, düşünmeden hareket ediyorsanız istediğiniz gibi sonuçlanmayabilir. Mesleki planlarınızın her yönünü hesaba kattığınızdan emin olmak için iş gününüz boyunca tüm ayrıntıları çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.