Terazi Burç Yorumları 16 Mart 2023

Terazi burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 16 Mart 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendini çok fazla dışarı atıyor olabilirsin, bu yüzden bugün biraz geri çekilerek bunu telafi etmeye çalış. Aslında, tüm gün evde ya da – daha da iyisi – yorganın altında kalmak için iyi bir zaman olabilir!


16 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün alıştığınızdan biraz daha fazlasını verin ve esnekliğinizi artıracaksınız.


16 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah Oğlak ayı Kayron, Jüpiter ve Uranüs ile birleşirken, enerji sizin için duygusal olarak yüklenecek. Kalbinizin sevgiye, samimi alışverişe ve derin bağlantılara açılmasına izin vererek, hayatın parlak tarafına eğilmeyi seçin. Merkür güneşe ve Neptün’e yaklaştığında denge duygunuzu ve zihinsel sağlığınızı kontrol edin, vücudunuzda biriken herhangi bir stres veya gerilimi aktif olarak serbest bırakmaya özen gösterin. Günün ilerleyen saatlerinde Venüs Boğa burcuna geçtiğinde, sizi önümüzdeki birkaç hafta boyunca gelişmeye ve dönüşümü kucaklamaya iten bir değişim hissedeceksiniz.


16 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kötülük kapıda, Terazi. Aslında, bugün ilişkilerde istismara veya şiddete tanık olabilirsiniz. Bunun nedeni, gezegen yöneticiniz, tatlı tanrıçamız Venüs’ün güç merkezi Pluto ile bir ölüm kalım mücadelesi içinde olmasıdır. Bu, son derece yıkıcı ruh hallerinin ve mizaçların gölgelerde pusuya yatmış olmasını ve öfkelerini hiçbir şeyden şüphelenmeyen herhangi bir kurban veya ortaklığın üzerine salmaya hazır olmasını sağlar. Bugün kendinizi tetiklenmiş ve ateşlenmiş hissediyorsanız, bu enerjiyi topraklamak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Rahatlamak. Nefes ver. Bunu belirsiz davranışlar yerine sağlıklı, üretken araçlara kanalize etmeye çalışın.


16 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Açık ve öz olun Terazi. Balık burcundaki Merkür Balık burcundaki Neptün ile kavuşum yaparken kendinizi fazla kaptırmadan iş gününüz boyunca keyifli sohbetler yapabilirsiniz. Sulu kavuşum kolayca dikkati dağıtabilir, özellikle de Güneş’in Balık burcundaki Mars’ı İkizler burcunda kare yapacağı göz önüne alındığında, belirli konuşmalar farklı yönlere gidiyorsa. İyi oynamak isteseniz de, iş gününüz boyunca görevde kalmak için konuşmayı gerektiği gibi düzeltmeniz gerekecek. Bunun dışında, varlıklardan ve yatırımlardan elde ettiğiniz mali refah, bugün Venüs Boğa burcuna girdiğinde potansiyel olarak artabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.