Terazi Burç Yorumları 14 Mart 2023

Terazi burcunun 14 Mart 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 14 Mart 2023 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunun 14 Mart 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 14 Mart 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 14 Mart 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 14 Mart 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Size asılmaya çalıştıklarını fark etmeden çok önce biriyle derin bir konuşma yaptığınızı fark edebilirsiniz – ama devam edin! Şu anda işler görgü kuralları konusunda endişelenemeyecek kadar harika.


14 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yaratıcılığınız zirvede! Bugün tek yapmanız gereken akışına bırakmak!


14 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Yay burcunun ayı üçüncü güneş evinizden yolculuğuna devam ederken, bugün düşüncelerinize ve sohbetinize kapılmak kolay olacaktır. Sosyal ve analitik tarafınızla kesinlikle meşgul olmanız gerekse de, zihninizi ve gündeminizi organize etmek için bir dakikanızı ayırarak bu öğleden sonra Luna Merkür’le karşı karşıya geldiğinde daha çekingen bir konumdan geçmeyi düşünün. Umutlarınız ve gerçeklik arasında uyum bulmanız da önemli olacak ya da ay, Mars ve Neptün arasındaki sert bir t-kare, bu tür hedeflere ulaşma konusunda motivasyonunuzun düşmesine neden olabilir.


14 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün ve yarın sizi özellikle zorlu bir dönem bekliyor. Etrafınıza baktığınızda kendinizi bir kasırganın ortasındaymış gibi hapsedilmiş hissedebilirsiniz. Bunun nedeni, kudretli güneşin ileriye doğru sürünerek gökyüzündeki kötü Neptün ile mükemmel bir kavuşumda birleşecek olmasıdır. Bu, gece karanlığın iblisler gibi etrafınızda yükselmesine neden olacaktır. Endişeniz artacak ve kişisel veya romantik yaşamınızda herhangi bir alçakça taktik uyguladıysanız, kabusların sizi ele geçirmesini bekleyin. Kaderi cezbedenler için kötü bir şey geliyor.


14 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Göğsünden kurtulmak için neye ihtiyacın var, Terazi? Yay burcundaki son dördün, iş yerinizde ne istediğiniz ve neye ihtiyacınız olduğu konusunda açık sözlü olmanız için kozmik işaretinizdir. Kendinizi tanıtmak, hataları düzeltmek veya önemli bir işyeri tartışmasının sorumluluğunu üstlenmek için en iyi zamanın bu olduğunu düşünebilirsiniz. Bununla birlikte, İkizler’deki Mars aynı zamanda Balık burcundaki Neptün ile kare açı oluşturacağından tonunuza, bölgenize ve zamanlamanıza dikkat edin. Düşüncelerinizi toplayın ve hedefi tutturduğunuzdan emin olmak için söylemeden önce söylemek istediklerinizin üzerinden geçin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.