Terazi Burç Yorumları 1 Nisan 2023

Terazi burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 1 Nisan 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün ekstra şakacısın ve diğer günlerde asla merhaba bile demeyeceğin insanlarla flört edebilirsin. Bunu ne kadar ciddiye aldıklarını anlamaya çalışın, çünkü bazen işler yapışkanlaşabilir.


1 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Senin gibi süper biri için süper bir gün. İyi ruh halinizi bir arkadaşınızla paylaşın.


1 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Aslan’ın ayı, Uranüs ve Venüs arasındaki sert kare sayesinde kozmik gelgitler bu sabah erken saatlerde dalgalı olacak. Uyandığınızda, merkezinizi bulmanız biraz zaman alsa bile pasif-agresif davranmamaya çalışın. Neyse ki Jüpiter, uyum ve zarafeti geri kazanmanıza yardımcı olmak için devreye girecek ve kalbinizi her türlü sevgiye açacak. Saatler geçtikçe topluluğunuzun gizli köşelerini keşfetmeyi düşünün, arkadaşlarınızı yeni yerel restoranları veya perakende kuruluşlarını denemek için bir araya getirin. Bu akşam Merkür güneş yedinci evinizde aktif hale geldiğinde kalbinizdekileri ifade etmekten korkmayın.


1 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayat, kozmik düzeyde hızlı şeritte, Terazi. Bunun nedeni, yukarıdaki göklerden gelen nadir bir kutsamadır. Sık sık “geri hareket” kelimesini duyup anında inlerseniz de, bu, bizim dünya bakış açımızdan bir gezegenin gökyüzünde geriye doğru hareket ettiğini ifade eder. Bu aslında sadece bir optik yanılsama olsa da, burada bize çok önemli etkiler getiriyor. Gezegen ne yönetirse yönetsin ve zodyakın neresinde olursa olsun, kafa karışıklığı ve zorluklar yaşar. Neyse ki, tüm gezegenler doğrudan, arzularınıza ve hedeflerinize doğru hızla ilerleyebilirsiniz. Bu açık pencere sadece 21 Nisan’a kadar sürer!


1 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye söz vereceksin Terazi? Ortaklıklar ve düzenlemeler, bir Venüs burcu olarak bir numaralı önceliğiniz olma eğilimindedir, bu nedenle yeni profesyonel fırsatların peşinde olabilirsiniz. Ancak, Aslan burcundaki Ay hem Koç burcundaki Jüpiter hem de Koç burcundaki Chiron ile üçgen açı yaptığı için bulduğunuz şey umduğunuz veya beklediğiniz gibi olmayabilir. Her iki geçiş de size pek çok kapının açılacağını gösteriyor, ancak her kapıda size uymayan bir şeyler olabilir. Emin değilseniz acele karar vermeyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.