Oğlak Burç Yorumları 29 Mart 2023

Oğlak burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 29 Mart 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İndirmeyi çok iyi tanımadığınız birinden alıyorsunuz – ancak güvenilir olduklarını söyleyebilirsiniz! En azından eğlenmek için yeni bilgilerle fark yaratın!


29 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bazı insanlar yardım istemekten vazgeçemez, bazıları ise başlayamaz. bugün kimsin


29 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bugün Yengeç ayı Kayron ve Venüs ile birleşirken, çocukluğunuzdan gelen travmanın sizi aşkı tam anlamıyla kucaklamaktan alıkoymasına izin vermeyin. Sabah boyunca ilerlerken, umut ve dayanıklılıktan vazgeçmeden duygularınızı kabul ederek kendinize biraz daha şefkat gösterin. Öğleden sonra ilerledikçe hava hafifleyecek ve Uranüs aktif hale gelerek sizi eğlenceli ve eksantrik bir kafa boşluğuna sokacak. Bu arada, Mars ve Satürn, gardınızı bir veya iki inç düşürerek sizi biraz flört etmeye teşvik eden tatlı bir alışverişi paylaşıyor. Ancak, bu gece Luna, Merkür’le karşı karşıya geldiğinde evde dikkat çekmemeye odaklanmak isteyebilirsin.


29 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak burcu, bugün ve yarın sinirlenmeye hazırlanın. Kozmik enerjiniz özellikle canlı olacak ve bir sıcak hava balonu gibi gökyüzüne uçmaya hazır olabilirsiniz! Güdü ve enerjinin kızıl gezegeni olan Mighty Mars, gökyüzünün karşısında, güneşin yedinci ortaklık evinizde ve gezegen yöneticiniz görev yöneticisi gezegeni Satürn ile bağlantı kurmak için kolunu uzatacak. Bu, biricik sevgilinizle ani bir seyahate çıkarsanız veya önümüzdeki yıl için bir seyahat planlarsanız, önemli vaatler oluşturabilmenizi ve her zamankinden daha yakınlaşabilmenizi sağlar. Arzularınızı, düşüncelerinizi ve planlarınızı iletin ve sevgiliniz şimdi sizi duyacaktır.


29 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sana ne ilham verecek Oğlak? Çalışkan bir dünya burcu olarak, sizi anlamsız profesyonel fırsatlardan caydırabilecek mesleki taahhütleriniz ve çalışma ilişkileriniz konusunda çok ciddi olma eğilimindesiniz. Ancak bugün, Yengeç burcundaki ay hem Boğa burcundaki Venüs’ü hem de Boğa burcundaki Uranüs’ü 60’lık açıyla geçtiğinde, tutkulu projelere ve yaratıcı girişimlere başlamayı düşünmenin günüdür. Her iki geçiş de beklenmedik bir şekilde sizi inanılmaz derecede eğlenceli ama değerli olabilecek yeni bir yöne itebilir! Ancak ay, Koç burcundaki Jüpiter’in karesini oluşturacağı için konfor alanınızın dışında olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.