Oğlak Burç Yorumları 28 Mart 2023

Oğlak burcunun 28 Mart 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 28 Mart 2023 Salı günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Mart 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Mart 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 28 Mart 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 28 Mart 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yalnız yaşıyorsanız, bugün muhtemelen iyisinizdir – ancak değilse, eşyalarınızı alay eden veya (belki daha kötüsü) faturaları ödenmemiş bırakan insanlara dikkat edin. Paylaşmak önemsemektir ve görünüşe göre artık umursamıyorlar.


28 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Öğretmenler her zaman paylaşmanı söylerdi ki bu harika. Ama her şeyi verme.


28 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak burcu, bu sabah uyandığınızda, ay Yengeç burcuna geçerken ateşli Mars’la kozmik bir birlik oluştururken, tatlı ama tutkulu bir enerji havada asılı kalacak. Herhangi bir Deniz Keçisi kendi kendine aşk yaşamayı düşünürken, sevgilinizi daha sıkı sıkarak bu güzel hislere yaslanın. Ay ve Satürn tepelerinde hizalandığında insanlar sözlerinizi duymaya can atacak ve doğal karizmanız kalpleri ve akılları kazanmanıza yardımcı olmak için parlayacak. Bu akşam güneş ve ayın kare açı yaptığı bu akşam evde gerginliğe dikkat edin ve tüyleri diken diken etmemeye özen gösterin.


28 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün sizden gökyüzünde bir deniz kızı gibi dönerken, güneşin yedinci ortaklık eviniz Oğlak’tan yumuşakça fısıldayacak. Bu, biricik olanınızla nerede durduğunuza derin, duygusal bir bakış atmanızı teşvik edebilir. Tatlı hisler, sizi bu noktada kucaklaşmaya, gülmeye veya paylaşmaya teşvik eden manevi bir sihir gibi gelebilir. Bekarsanız, özel kişiyi bulma dürtüsünü hissedeceksiniz, bu yüzden kalbinizin ilgisini çeken biriyle bir randevu ayarlayın. Onu dinle. Aşka zaman ayırın. Unutma: acele yok.


28 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş-yaşam dengeniz konusunda açık olun, Oğlak. Tipik olarak, programınız hakkında konuşurken soğukkanlı, sakin ve profesyonel olmayı seversiniz. Ancak bugün Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Jüpiter ile kavuştuğunda farklı hissedebilirsiniz. Ateşli kavuşum, size benzemeyen cesur bir doğrudanlığı güçlendirecektir. Özellikle “sormuyorum, size söylüyorum” havasındaysanız, aradığınız şey konusunda daha dürüst ve açık sözlü hissetmeye başlayabilirsiniz. İş-yaşam dengenizde neye ihtiyacınız olduğu konusunda kararlı kalırken yine de profesyonel olabileceğinizi unutmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.