Oğlak Burç Yorumları 23 Mart 2023

Oğlak burcunun 23 Mart 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 23 Mart 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 23 Mart 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 23 Mart 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 23 Mart 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 23 Mart 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Başlarını dik tutamayan insanlarla çevrilisin – onlardan bunu isteme zahmetine katlanmayacaksın! Herhangi bir zamanda odadaki tek aklı başında kişinin sen olduğun o günlerden sadece biri.


23 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Düşünceleriniz o kadar kesin ki, elmasları kesebilirler. Bunu ağır konulara uygulayın.


23 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Plüton bu sabah burcunuzdan Kova burcuna doğru sürükleniyor ve önümüzdeki yirmi yıl boyunca değer ve güvenlik koyduğunuz yeri yeniden şekillendiriyor. Koç burcunun ayı Mars’ı öptüğünde önce evinizi ve işlerinizi düzene sokmaya odaklanın ve sizi akıllı planlama ve düzen yoluyla verimliliğinizi en üst düzeye çıkarmaya itin. Ay Boğa burcuna geçtiğinde egonuz devreye girecek, ancak Pluto ile sert bir bağlantı, kelimelerinizi dikkatli seçmeniz gerektiğini gösteriyor. Neyse ki Satürn, yanlış anlaşılmaları düzeltmenize izin vererek, rekoru düzeltmenize yardımcı olmak için devreye girecek.


23 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Zihin ve iletişim gezegenimiz olan Mental Merkür, kısa bir süre önce yeni alanlara, Oğlak burcuna atılmak için bir köşeyi döndü. Kozmik habercimiz ev, aile ve evcillikten oluşan dördüncü güneş evinizden hızla geçerken, bu konuların aklınızdaki temel öncelikler olduğunu göreceksiniz. Bu, özellikle önümüzdeki altı ay içinde olmasını isteyeceğiniz bir şeyse, sevgilinizle gayrimenkul planlarını veya tadilatlarını tartışmak için harika bir zaman. Sözlerinizi ve fikirlerinizi, sanki onları büyük planlarınız ve amacınız için bir araya getiriyormuş gibi, sevgilinize ilham vermek için kullanın. Macera duygunuza kapılacaklar.


23 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Üzerindeki baskı nihayet kalktı Oğlak! Pluto’nun burcunuzda sizi en iyi profesyonel benliğiniz olmaya itmesiyle yıllar içinde uzun bir yol kat ettiniz. Bu Plütonik geçiş sona ererken, sizi en yüksek gücünüzden alıkoyan, kendinizle ilgili şüphelerinizi veya güvensizliklerinizi bırakın. Bugün boyunca, Plüton Kova burcuna girerken dikkatinizi finansal ve mesleki güvenliğinize verirken daha rahatladığınızı fark edebilirsiniz. Zenginlik oluştururken değerlerinizi kabul etmek için bu yeni Pluto geçişini mükemmel bir zaman olarak kabul edin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.