Oğlak Burç Yorumları 22 Mart 2023

Oğlak burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 22 Mart 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İnsanların oyalanmalarına veya bugün yapmaları gerektiğini düşündükleri her şeyi yapmalarına izin vermek sorun değil — onlar işlerini yaparken beklemek için bol bol zamanınız ve enerjiniz var ve daha sonrası için harika puanlar topluyorsunuz.


22 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Geleceğinizle ilgili fantezilerle kendinizi şımartın – eğer onu görürseniz, gelebilir.


22 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bugün beş gök cismi Koç burcundan ve haritanızın ev içi mutluluğu yöneten bölümünden geçerken, odak noktanız evde olacak. Bu titreşimler, alanınızda değişimi başlatmak için mükemmeldir, ancak başkalarıyla birlikte yaşarsanız lider rolünü üstlenmeniz gerekebilir. Luna ve Chiron aynı hizaya gelirken duygularınızı ve sezgilerinizi kontrol edin, zihninizde, bedeninizde ve ruhunuzda birikmekte olabilecek her türlü gerilimi yatıştırmanın yollarını arayın. Bu öğleden sonra havaya uğurlu bir enerji yayılacak ve meskeninize neşeli bir ortam getirecek.


22 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, 2008’den beri tüm hayatınız sürekli yeniden doğuşlardan geçiyor. Kendinizi küllerinden doğmak için yanan bir anka kuşu gibi hissettiniz. Bu aynı zamanda kişisel ve romantik yaşamınızı ve tüm önemli ilişkilerinizi kökten etkiledi. Powerhouse Pluto, solar birinci kimlik evinizde yörüngede dönüyor ve ileriye doğru sadece kısa bir süre kalacak. Bu enerjiyi, size hizmet etmeyen tüm yükleri veya negatif kalıpları serbest bırakmak için kullanın. Gücünüze sahip çıkın ve bir kez daha uçabileceğinizi bilin. Plüton’un yakında yeni bir arenaya geçiş yapmasına hazırlıklı olun.


22 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir çalışma ortamında neye ihtiyacınız var Oğlak? Koç burcundaki Ay, Koç burcundaki Kayron ile kavuşum yaptığı için mevcut çalışma alanınız eşit değil. Çalışkan biri olarak, üretkenliğinizi etkileyebileceğinden, çalışma ortamınızın nasıl görünmesi gerektiği konusunda yüksek standartlara sahip olma eğilimindesiniz. Kendinizi her zamankinden daha az üretken hissediyorsanız, bu geçişi çalışma alanınızda büyük bir değişiklik yapmak için mükemmel bir fırsat olarak değerlendirin. Bir kez başladıktan sonra, ay Koç burcunda Jüpiter ile kavuşacağı için iş bitene kadar durmayacaksınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.