Oğlak Burç Yorumları 18 Mart 2023

Oğlak burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 18 Mart 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Mart 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Dışarısı son derece sessiz olsa bile, bugün vücudunuza müzik pompalanıyor. İster kulaklığa bağlı olun, ister kulak kurduna takılın, hepsi sizin için çok eğlenceli.


18 Mart 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İşleri hafif tutun ve bugün hazır olmadığınız hiçbir şey olmadığını unutmayın.


18 Mart 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Kova ayı Chiron ve Jüpiter ile tatlı bağlantılar paylaştığından, bu sabah kendinizi güvende, topraklanmış ve rahatlamış hissetmelisiniz sevgili Oğlak. Bununla birlikte, Uranüs’ten gelen gerginlik, özellikle başka biri egonuzu incitirse, kürenize gerginlik getirebilir. Dünyamızı inşa eden unsurları takdir etmek için bir dakikanızı ayırarak kendinize bir dakikaya ihtiyacınız varsa biraz temiz hava almayı düşünün. Bu akşam Merkür Plüton ile aynı hizaya geldiğinde, sözleriniz güçle ve zihinleri dönüştürme yeteneğiyle seyahat edecek. İletişim gezegeni Koç’a girdiğinde, sizi duygularınızla temasa geçirecek bir değişim hissedeceksiniz.


18 Mart 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mükemmel kozmik titreşimleri içinize çekmeye hazırlanın, Oğlak. Bunun nedeni, gezegen yöneticiniz Satürn’ün, şimdi gerçek aşkla ilgili beşinci evinizde dönen sevgili romantizm ve güzellik gezegenimiz Venüs’ten bir ışık huzmesi yakalamak üzere olmasıdır. Bu, en önemli ilişkinizde daha fazla güç ve istikrar deneyimlemenizi sağlar. Tandem üzerinde çalışmak istediğiniz uzun vadeli planları düşünün veya zamana dayanmak istediğiniz bir söz vermeye karar verin. Venüs ve Satürn arasında sekstil olarak bilinen bu muhteşem hizalanma, tüm tarafların büyümesini ve gelişmesini sağlayacaktır.


18 Mart 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, profesyonelliğiniz konusunda fikriniz değişebilir. İş arkadaşlarınızla bir yakınlık anı veya iş-yaşam konuşmanız üzerine düşünme anı, Balık burcundaki Merkür burcunuzdaki Plüto ile 60 açı yaptığında gerçekleşebilir. Çalışkan bir dünya burcu olarak, profesyonel kişiliğinizi ve mizacınızı her zaman değiştiriyorsunuz. Bu nedenle, iş arkadaşlarınızın kişisel gelişim alanından yansıtabileceğiniz herhangi bir tavsiyesi veya geri bildirimi olup olmadığını görmek zarar vermez. Söylenecek her şey şefkatle söylenecek ve öz-değer yolculuğunuzla uyumlu olacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.