Oğlak Burç Yorumları 17 Mart 2023

Oğlak burcunun 17 Mart 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 17 Mart 2023 Cuma günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 17 Mart 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 17 Mart 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 17 Mart 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 17 Mart 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sanatsal yönünüz ortaya çıkıyor ve galerileri keşfetmenin, bir şeyler yaratmayı denemenin veya dışarıda dolaşıp dünyanın güzelliklerini ve güzelliklerini içinize çekmenin tam zamanı.


17 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yolunuzdaki engellere dikkat edin. Herkesin gözü sende.


17 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah ay ve Pluto burcunuzda güçlerini birleştirirken, içinizdeki patronun ışıl ışıl parlamasına izin verin. Bu titreşimler, çizgiler çizmek, ölü ağırlığı azaltmak ve hedeflerinize götüren yolu bulmak için mükemmeldir. Ancak, Ay Kova’ya girdiğinde yavaşlamanız gerekebilir, bu sizi çevrenizle ve şimdiki anla yeniden bağlantı kurmaya teşvik eder. Luna ve kader düğümleri tepede sert bir t-kare oluşturduğundan, bu öğleden sonra kendinizi sıkışmış hissederseniz cesaretiniz kırılmasın. Venüs, Satürn ile aynı hizaya geldiğinde, yaratıcı ifade için mükemmel bir fırsat olarak, iyi hisler akacaktır.


17 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yukarıdaki kozmos öfkeyle kükrediğinde bile, en sakin, en toplanmış ve en topraklanmış burçlardan biri olma eğilimindesiniz, Oğlak. Ancak, siz bile son günlerde sınanmış hissettiniz. Bunun nedeni, büyük yıldızımız olan güneşin, kızıl gezegen, kudretli Mars ile tanrıların savaşına yaklaşmasıdır. Bu iki güç merkezi saf ateşi temsil ettiğinden, birlikte çalışmadıklarında çatışmalar, drama ve patlayıcı öfke yaratırlar. Kendinizi koltuğunuzun kenarında hissediyor olsanız da, bir adım geri atıp nefes almak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


17 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Çeviride bir şeyler kaybolabilir, Oğlak. Balık burcundaki Merkür, Balık burcundaki güneşle kavuşum yaptığı ve İkizler burcundaki Mars’la kare açı yaptığı için işle ilgili konuları tartışırken veya iş arkadaşlarınızla konuşurken kafanızın biraz karışmasını bekleyin. Bu konuşmaları sürdürürken aynı anda birden fazla iş yapmaya çalışıyorsanız, dikkatinizi konuşmadan kendi görevinize çevirecek kadar enerjiniz olmayabilir. Bu nedenle, bazı önemli bilgileri kaçırabilir veya söylenen bir şeyi yanlış duyabilirsiniz. İletişimsizlik varsa kendinizi hırpalamayın. Sadece özür dile, kendini sorumlu tut ve açıklama iste!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.