Oğlak Burç Yorumları 16 Mart 2023

Oğlak burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 16 Mart 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Birinin sözünüzü duyması gerekiyor, ancak bu göründüğünden daha zor olabilir. İyi haber şu ki, bunu söylemenin birçok yolu var, bu yüzden doğru olanı seçin ve meşgul olun!


16 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir projede etkileyici bir ilerleme kaydedeceksiniz — tatilinizi uzatmayı düşünün.


16 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, bu sabah ay Kayron, Jüpiter ve Uranüs ile hizalanırken çenenizi ve omurganızı dik tutun. Bu kozmik iklim biraz kalbinizi kırabilir, ancak pozitif kalmak ve gücünüzden yararlanmak, güven inşa ederken galip gelmenize yardımcı olacaktır. Merkür güneşe ve Neptün’e yakınlaştığında, ilham verici ve yaratıcı fikirlerle zihniniz canlanacak, ancak bu tür vizyonları gerçekleştirmeyi umuyorsanız düzenli kalmanız gerekecek. Bu öğleden sonra Venüs Plüton’la karşı karşıya geldiğinde ev hayatınızda gerginlik ortaya çıkabilir, ancak aşk gezegeni topraklanmış Boğa burcuna ilk kez girdiğinde ortam hafifleyecektir.


16 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, pis, iğrenç enerji bugün göklerde dolaşıyor. Zehirli dumanın altında boğuluyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bunun nedeni, aşk ve cazibe tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs’ün çok şeytani ve kendinden geçmiş bir Plüton ile kare açı yapacak olmasıdır. Bu, özellikle sevildiğini, saygı duyulduğunu veya değer verildiğini hissetmeyen insanlar için ilişkilerde muazzam bir kargaşa ve kaos yaratır. Dağınık kavgalar tetiklenebilir. Daha da kötüsü, birbirlerinin kalplerinde veya ruhlarında yaralar açan kinci eylemler ve sözler olasılığıdır. Koşmak. Saklamak. Habersiz kalmayın. Bugünün hoş bir gün olduğunu kimse hissetmeyecek.


16 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Doğrudan ama şefkatli olmaya çalış, Oğlak. Balık burcundaki Merkür Balık burcundaki Neptün ile kavuşacağından, sohbetler manevra yapmak zor olabilir. Bu, iş arkadaşlarınızla bağlantı kurmak için mükemmel bir geçiş olsa da ilgili bilgilerin aktarılmasını zorlaştırabilir. Ayrıntıları aktarmakta veya bazı şeyleri doğru bir şekilde hatırlamakta zorlanabilirsiniz, bu da ileride bazı sorunlara yol açabilir. Balık burcundaki güneş aynı zamanda İkizler burcundaki Mars’la kare açı yapacağı için düzeltilebilir hatalar üzerine herhangi bir söylemde bulunmamaya çalışın. Tartışmak asla çözüm değildir, özellikle de işyerindeki yanlış iletişimi çözerken.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.