Oğlak Burç Yorumları 14 Mart 2023

Oğlak burcunun 14 Mart 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 14 Mart 2023 Salı günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 14 Mart 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 14 Mart 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 14 Mart 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 14 Mart 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İyi bir arkadaş, para kazanmak veya can attığın o biletleri sana vermek için kesin bir planla günün geç saatlerinde sana gelir – ama önce bir sürü soru sor. Bunu henüz düşünmediler.


14 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Daha sonra daha fazla paranız olduğundan emin olmak için şimdi daha fazlasını biriktirmeye başlasanız iyi olur!


14 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Yay burcunun ayı güneş enerjisi on ikinci evinizden geçmeye devam ederken, bugün şebboy rolünü oynadığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin. Bu öğleden sonra Luna ve Merkür karşı karşıya geldiğinde sözlerinize ekstra dikkat edin. Ayrıca, özellikle henüz tam olarak güvenmediğiniz kişiler söz konusu olduğunda, sırlarınızı yakından koruduğunuzdan emin olun. Akşam ortaya çıkmaya başladığında ve Mars, Neptün ile sert bir bağlantıya girerek beyin sisini ve tükenmiş enerji seviyelerini tetiklemekle tehdit ederken, durgun bir titreşim sizi bulabilir. Besinlerinizi yenilemeye, dinlenmeye ve nemlendirmeye özen göstererek, baygınlık hissetmeye başlarsanız vücudunuza danışın.


14 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın, ileri atılırken metal bir tuzağa düşmüş bir hayvan gibi olacaksınız, Oğlak. Kırık, kanlı bacağınızı çıkarmak için özgürlük mücadelesi verirken, bunu yapmanın tek yolunun onu kesmek olduğunu anlayacaksınız. Güçlü güneş, Neptün’ün kötü fırtınaları tarafından tüketilecek, mükemmel bir birliktelikte birleşirken tüm ışığı ve umudu boğacak. Yine de, bu panik ve korku anında, evren sizi alt ediyor olabilir. Paniğinizi sizi seven birinin üzerine salmadan önce gözlerinizi kapatın ve stresin içinden nefes alın. Onlar da artık bir kabusun içindedirler.


14 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, iç sesinizi değiştirmek için kendinize meydan okuyun. Yay burcundaki son dördün, işle ilgili tutumunuzu ve bilinçaltı çalışma algınızı geliştirme fırsatınızdır. Ancak bunun bir kısmı, İkizler’deki Mars aynı zamanda Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapacağından, günlük stres faktörlerinin ve yorumların sizi ele geçirmesine izin vermemektir. Her iki geçiş de sizi işyerindeki hayal kırıklıklarınızı iyimser bir tutum ve olumlu bir zihniyetle aşmaya teşvik edecek. Küçük iş yeri sorunlarının sizi ele geçirmesine izin vermek yerine bir adım geri attığınızda kendinizden daha emin hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.