Oğlak Burç Yorumları 1 Nisan 2023

Oğlak burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 1 Nisan 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün bir galeriye veya gösteriye gitmeye çalışın – sizi deli eden ciddi bir kültürel Jones’unuz var. Birkaç sanatsal bakış açısını özümsediğinizde, günlük yaşamınıza geri dönebilirsiniz.


1 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sözlü becerileriniz üzerinde çalışarak daha fazla kariyer fırsatı elde etme şansınızı artırın.


1 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak burcu, bu sabah erken saatlerde Aslan ayı Uranüs ve Venüs ile kare açı yaparken, huysuzluğa ve güç mücadelelerine dikkat edin. Bu kozmik iklim, sinirlerin ve egoların alevlenmesine neden olabilir, ancak Jüpiter’den gelen bir yardım eli, başkalarının sorunlarıyla ilgilenmek yerine kendi ihtiyaçlarınıza odaklanmanıza ve onları beslemenize izin verecektir. Saatler gelişmeye devam ederken ve Luna dönüştürücü ve arındırıcı bir enerji getirirken biraz bahar temizliği yapmayı düşünün. Merkür bu gece aktif hale geldiğinde evinizi konuşkan bir enerji dolduracak ve bir oyun gecesi veya gönülsüz dedikodu seansı için mükemmel bir bahane olacak.


1 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak burcu, çoğu zaman hayata karşı doğal olarak endişeli bir tavrınız var. Şüpheci olmak sizi tetikte tutar! Dünyanın seni mutlu edeceğine güvenmediğinden değil, sadece bazen seni hayal kırıklığına uğratırsa şaşırmazsın. Çoğu zaman gezegen gerilemeleri tarafından tetiklenen hıçkırıklar, takılmalar ve zorluklardan kaynaklanır! Muhtemelen parmağınızı gökyüzüne doğru sallar ve uzaktan bir dramanın hazırlanmakta olduğunu fark ederek gözlerinizi devirirsiniz. Ancak evrenin size büyük bir müjdesi var! Göklerdeki tüm gezegenler artık 21 Nisan’a kadar bu zamanda ilerliyor. Şimdi kırbaç çakıp harekete geçme zamanı. Vizyona sahipsiniz. Devam et!


1 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Bol miktarda yatırımınız olabileceği, tesadüfi bir şeyi miras alabileceğiniz veya Aslan burcundaki Ay Koç burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yaptığında borcunuzu ödeyebileceğiniz için para meseleleriniz özellikle müreffeh olabilir. İyi talihinize rağmen, Ay’ın Koç burcundaki Kayron’u da üçgen açı yapması nedeniyle beklemediğiniz bir bedelle gelebilir. Her iki üçgen arasında, finansal bolluğunuzun ne kadar acı tatlı olabileceğine ve hatta daha fazla refah elde etmek için neler yapmanız gerektiğine şaşırabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.