Kova Burç Yorumları 31 Mart 2023

Kova burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 31 Mart 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün, her zamanki arkadaş çevrenizden oldukça uzak biriyle – belki biraz daha yaşlı veya başka bir ülkeden biriyle vuruyorsunuz. Kendi ufkunuzu genişletmek için iyi bir zaman.


31 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hazırlanmakta olan önemli şeyler var — ve bugün bunları kavramaya başlayacaksınız.


31 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan ayı haritanızın kalp meselelerini yöneten sektöründe hareket etmeye devam ederken, sevgili su taşıyıcısı bugün aşk sizin için havada oyalanacak. Bu öğleden sonra güneş ve ay aynı hizaya geldiğinde sözleriniz yükselecek ve kişisel ve entelektüel hedeflerinizde ilerleme kaydetmenizi sağlayabilecek şekilde sohbet ederek oyununuzu hızlandırmanıza yardımcı olacak. Denge duygunuz bulaşıcı bir etkiye sahip olacağından, saatler gelişmeye devam ederken uyum için çabalayın. Chiron aktif hale gelip sizi ruhunuzu temizlemeye ve rahatlamaya ittiğinde, bu akşam zihninizi biraz dinlendirmeyi planlayın.


31 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, soğuk, sert gerçekleri seviyorsun. Çoğu zaman, iş armatürlerin veya gezegenlerin hareketine geldiğinde, keskin geçişler ve somut bir şekilde ortaya çıkan durumlar elde ederiz. Bununla birlikte, daha ince kozmik etkiler söz konusu olduğunda, genellikle asteroitlere bakarız. Adını Roma tarım tanrıçasından alan bir asteroit olan Ceres, yukarıdaki göklerde geri hareket etti ve şimdi Başak burcuna dönecek. Bu, yaşamınızda öz bakım ve öz sevgiye nasıl yaklaştığınızı yansıtmak için dikkatinizi vereceğiniz ve bunun ilişkilerinize de aşılanmasına izin vereceğiniz anlamına gelir.


31 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova burcu, hayatında neyi ilk sıraya koyacaksın? Aslan burcundaki ay hem burcunuzdaki Güney Düğümü hem de Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kare açı yaptığı için kişisel ve profesyonel taahhütleriniz söz konusu. Bu kadar sadık bir arkadaş, aile üyesi ve meslektaş olduğunuz için taahhütlerinizi değiştirmekten mutsuz hissedebileceğinizden, her iki kare de gerginliğe işaret ediyor. Ancak, şu anda belirli taahhütlere odaklanmanız gerekiyorsa, belirli insanları hayal kırıklığına uğratma konusunda strese girmeden, kişisel yaşamınızda ve profesyonel yolunuzda neyin önce gelmesi gerektiğini bulmanız gerekir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.