Kova Burç Yorumları 29 Mart 2023

Kova burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 29 Mart 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün pek sosyal bir ruh halinde değilsin ama nefret eden biri de değilsin. Uğraşmak zorunda olduğun birinin art niyetli olduğunu bildiğin için biraz temkinlisin.


29 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hepiniz özgürlükle ilgilisiniz ve bolca. Bu yüzden başkalarının sizi zorlamasına izin vermeyin.


29 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Yengeç ayı Kayron ve Venüs ile birleşirken, kalbiniz ve zihniniz bu sabah çelişkili hissedebilir. Görevde kalmak için mücadele ediyor olsanız bile, olumlu bir anlatıyı içinizde tutmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Devrim niteliğindeki Uranüs’ün yardım eli sayesinde, duygusal atılımlar bu öğleden sonra merkezinizi bulmanıza yardımcı olabilir. Bu arada, Mars ve Satürn, genel olarak tatlı bir yönü paylaşarak, atılan temeller ve yapılan seçimler konusunda kendinizi daha güvende hissetmenize yardımcı olur. Bu gece daha sonra kafanızı dinlendirmeyi planlayın, yoksa ay ile Merkür arasındaki sert bir kare, kendinizle güreşmenize neden olabilir.


29 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, libidonuz bugün ve yarın çok yüksek olacak. Seks tanrısı kudretli Mars, görev yöneticisi gezegeni ve gezegen yardımcı yöneticiniz Satürn ile dans ederken, sıcaklığı hissedeceksiniz. Aşk hayatınız, bu zamanda önemli yeni bağlılık ve sadakat seviyelerinden faydalanacaktır. Adanmışlık ve tutku şu anda eşit derecede önemli olacak. Bekarsanız, biraz olgunluk ve bilgelik taşıyan ama yine de çok seksi olan birinin peşinden gitmeyi düşünün! Bu aslında sizin için bir ruh eşi olabilir – hayatınızı sonsuza dek değiştirecek biri.


29 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Esnek olmaya çalışın Kova. İş gününüz boyunca, Yengeç burcundaki ay hem Boğa burcundaki Venüs’ü hem de Boğa burcundaki Uranüs’ü 60’lık açıyla geçtiğinde, daha fazla zamanınızı ve dikkatinizi gerektiren bir şey ortaya çıkabilir. Ay-Venüs yönü göz önüne alındığında, iş gününüz muhtemelen iyi bir başlangıç ​​yapacaktır. Ancak ay Uranüs’le birleştiğinde sizi çalışma modunuzdan çıkaracak kişisel bir sorun veya ailevi bir mesele gündeme gelebilir. Gerekirse, özel hayatınızda olup bitenleri halletmek için işten erken ayrılmayı istemekten çekinmeyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.