Kova Burç Yorumları 24 Mart 2023

Kova burcunun 24 Mart 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 24 Mart 2023 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunun 24 Mart 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 24 Mart 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 24 Mart 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 24 Mart 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Dünyayı başka hiç kimsenin paylaşmadığı çok özel bir görüş tarzınız var – gerçi şanslı bir azınlık buna yaklaşıyor! Şimdi, olayları sizin tarafınızdan veya mümkün olduğunca yakın görmelerini sağlamak için iyi bir zaman.


24 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

O kadar ateşlisin ki, yanında bir şişe su olduğundan emin olsan iyi olur!


24 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Su Taşıyıcısı, Boğa ayı bu sabah dördüncü güneş evinizde tatlı Venüs’ün üzerinden geçerek duygularınızla barışmanıza yardımcı oluyor. Kendinizi ve başkalarını bolca nezaket ve özenle besleyerek bu destekleyici titreşimleri gün boyunca yanınızda taşıyın. Bu arada Mars, tutku projeleri veya yaratıcı satış noktaları üzerinde çalışmak söz konusu olduğunda son bir motivasyon kaynağı olarak hareket ederek, bugün İkizler burcunda son adımlarını atıyor. Bu akşam Uranüs başınızın üzerinde aktif hale geldiğinde heyecan evinizi dolduracak ve sevdiklerinizi doğaçlama bir happy hour veya akşam yemeği partisine davet etmek için mükemmel bir bahane olacak.


24 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, hayatınızın en önemli yeni dönemlerinden biri üzerinizde. Yirmi yıl sürecek ve çevrilmemiş veya dokunulmamış taş bırakmayacak! Bu süre zarfında, sürekli yeniden doğuştan geçeceksiniz. Kendinizi her seferinde küllerinden doğmak için yanan bir anka kuşu gibi hissedeceksiniz. Bu, kişisel ve romantik yaşamınızın yanı sıra tüm önemli ilişkilerinizi kökten etkileyecektir. Powerhouse Pluto, güneşteki ilk kimlik ve burç evinizin yörüngesinde dönerek size güç ve hakimiyet getirecek. Bu enerjiyi, size hizmet etmeyen tüm yükleri veya negatif kalıpları serbest bırakmak için kullanın. Gücünüze sahip çıkın ve bir kez daha uçabileceğinizi bilin. Bu senin zamanın!


24 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün izin alman gerekebilir, Kova. Boğa burcundaki yüce ay Boğa burcundaki Venüs’le kavuştuğunda iş gününüzün başlangıcı oldukça olaysız, hatta hoş olabilir. Boğa burcundaki yüce ay Boğa burcundaki Uranüs ile kavuştuğunda, dikkatinizi işten uzaklaştıran bir şey ortaya çıkana kadar her şeyin plana göre gittiğini hissedebilirsiniz. Eviniz ve ailenizle ilgili beklenmedik bir sorun, uygunsuz bir zamanda ortaya çıkabilir, bu nedenle, kişisel stres faktörlerinin üstesinden gelirken iş gününüzü en iyi şekilde nasıl değerlendireceğinizi bulmanız gerekecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.