Kova Burç Yorumları 23 Mart 2023

Kova burcunun 23 Mart 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 23 Mart 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunun 23 Mart 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 23 Mart 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 23 Mart 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 23 Mart 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün ayıracak yaratıcı enerjiniz var, o halde neden bir kısmını ihtiyacı olan bir arkadaşınıza ödünç vermiyorsunuz? Belki süslemelerine yardım ediyorsundur ya da belki tatlılarla tanışmanın yeni yollarını araştırıyorsundur.


23 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İletişim kelimelerden daha fazlasıdır; jestler ve beden dili çok şey anlatır.


23 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Plüton bu sabah burcunuza giriyor ve size ve topluluğa önümüzdeki yirmi yıl boyunca büyük bir hareket getiriyor. Koç burcunun ayı ve Mars arasındaki tatlı bir ittifak size eğlenmenin de önemli olduğunu hatırlatsa da, zaman içinde nasıl dönüşmeyi umduğunuza odaklanın. Öğleden sonra yerleşirken ve ay Boğa burcuna girerek Plüton ile sert bir kare oluştururken duygularınız yıpranabilir. Neyse ki, Satürn tepenizde aktif hale geldiğinde topraklama ve sınırlar koyma şansınız olacak ve Ay ile Kuzey Düğümü arasındaki tatlı bir ittifak, bu gecenin ilerleyen saatlerinde evinizin konforunu yaşamanıza izin verecek.


23 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mental Merkür kısa bir süre önce köşeyi döndü ve artık adrenalinle dolu, Kova burcu. Rutininiz ve yaşam tarzınız da, zihniniz parlak ve cesur fikirleri harekete geçirirken hız kazanacaktır. Bu yeni keşfedilen enerji, sizi bir sevgiliyle kısa mesafeli seyahatler planlamaya veya hatta daha fazla dışarı çıkıp kasabada sosyalleşmeye itebilir. İletişimsel gücünüz de bu zamanda özellikle güçlü olacak, bu nedenle, biricik olana planlar veya vizyonlar sunmak istiyorsanız, şimdi daha anlayışlı ve açık olabilirler. Sohbet, önümüzdeki haftalarda bir aşk dili olacak.


23 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İçinizdeki CEO Kova burcuna dokunun. Son birkaç yılda, Pluto Oğlak burcundayken profesyonel yeteneklerinize daha fazla güvendiğiniz için inanılmaz bir bilinçaltı dönüşümü geçirdiniz. Bugünden itibaren, Pluto burcunuz için Oğlak burcundan ayrıldığı için kendinize olan güveniniz tam olsun. Artık odaklandığınıza göre, sizi en yüksek profesyonel titreşiminizden alıkoyan her şeyi yıkmak için Pluto’nun dönüştürücü enerjisini kullanabilirsiniz. Küllerinden yükselen bir anka kuşu gibi burcunuzdaki Pluto, profesyonel kimliğinizi dönüştürmeniz için sizi cesaretlendirecek!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.