Kova Burç Yorumları 22 Mart 2023

Kova burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 22 Mart 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Biraz yavaş bir gün olabilir, ancak hala çalışanlarınız hakkında her şeyi öğreniyorsunuz – veya belki de özellikle. Bilgi toplamak ve daha sonra daha yoğun bir şey yapmak isteyip istemediğinizi görmek için iyi bir zaman.


22 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Değişiklikler rahatsız edici geliyorsa, bu iyi — bu şekilde çok daha fazlasını öğreneceksiniz.


22 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün beş gök cismi Koç burcundan ve üçüncü güneş evinizden geçerken, zihniniz ve sesiniz hızlı hareket edecek. Nöronlarınızın hızlı ve verimli bir şekilde ateşlenmesini bekleyebilirsiniz, ancak Luna, Chiron’a yakınlaştığında, kendinize ve başkalarına biraz daha şefkat göstermeye özen göstererek sözlerinize dikkat etmelisiniz. Bu öğleden sonra, Jüpiter tepenizde aktif hale geldiğinde, özellikle benzersiz fikirlerinizi ve bakış açınızı paylaştığınızda, büyük izlenimler bırakma fırsatınız olacak. Kendinizi ifade etme ihtiyacınızı karşılamak için günler sona ermeden önce günlük tutmayı veya arkadaşlarınızla buluşmayı planlayın.


22 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayat özellikle 2008 Kova burcundan beri yoğun hissettiriyor. Bunun nedeni, yeniden doğuş ve dönüşümün gezegeni olan güç merkezi Plüton’un o zamandan beri güneşin on ikinci mahremiyet, sırlar ve bilinçdışı evinizin boşluklarına haykırıyor olmasıdır. Muhtemelen, özellikle suçluluk, korkular ve endişeler etrafında, karmayı serbest bırakmakla uğraşmak için çok zaman harcadınız. Kişisel ve romantik ilişkilerle ilgili bagajlarla da karşılaştınız. Pluto, evrimin yeni bir derin seviyesine başlayacağınız güneşteki ilk kimlik evinize girmeden önce burada yalnızca kısa bir süre kalacak. Pluto gözünü yeni ufuklara çevirdiğinde yeni bir döneme hazır olun.


22 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İlerlemeye devam et Kova. Koç burcundaki Ay Koç burcundaki Kayron ile kavuşum yaparken, bugün iletişimsel bir öğrenme eğrisinden geçmeyi bekleyin. İletişim becerilerinizden şüphe duymanıza neden olan bir şey olabilir. Yanlış zamanda bir şey söyleyebilirsin ya da birisi kendini güvensiz hissetmene neden olacak şekilde yanıt verebilir. Ne olursa olsun, gelecekte işyerinde yanlış anlaşılmayı önlemek için ne üzerinde çalışmanız gerektiğini netleştirmek için bunu bir fırsat olarak kullanabilirsiniz. Ay aynı zamanda Koç burcunda Jüpiter ile birleştiği için günün geri kalanında pozitif kalın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.