Kova Burç Yorumları 18 Mart 2023

Kova burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 18 Mart 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Mart 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yeni bir şey düşünmenin zamanı gelmiş olabilir — belki yeni bir iş veya yeni bir aşk, hatta belki yeni bir yaşam biçimi. Büyük fikirleri seversiniz, o yüzden bir tanesine tutunun ve sizi nereye götüreceğini görün.


18 Mart 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Pek çok çekici fırsat şimdi önünüzde sallanacak: sadece bir tane alın.


18 Mart 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Ay Chiron ve Jüpiter ile tatlı bağlantılar paylaştığından, bu sabah sesiniz başkaları üzerinde canlandırıcı ve iyileştirici bir etkiye sahip olacak. Bu enerjiyi, mücadele eden, en çok ihtiyacı olanlara sevgi ve destek sunan arkadaşlarınızı kontrol etmek için bir bahane olarak kullanın. Sadece bu süreçte kendi duygusal ihtiyaçlarınızı terk etmemeye çalışın, aksi takdirde mizaç tarafınız yüzeye çıkabilir. Bu akşam Merkür Plüton’la bağlantı kurarak ruhunuzdaki kapıları kapatmanıza yardımcı olduğunda, yalnızlık ve iç gözlem için bir dakikanızı ayırın. İletişim gezegeni Koç’a girdiğinde, sizi meraklı ve sosyal bir ruh haline sokan bir değişim hissedeceksiniz.


18 Mart 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kova, ilişkilerinize olumlu titreşimler geliyor. Aşk ve güzelliğin gezegeni Venüs, göklere sihir getiriyor ve kalıcılık ve uzun ömür gezegeni olan kudretli Satürn ile sekstilde bağlantılı. Bu, siz ve sevgiliniz için bir ev veya aile inşa etmek ve hatta kredi veya ipotek başvurusu yapmak için çalışmak için beş yıldızlı bir gün olacaktır. Temelini attığınız herhangi bir söz veya plan sonsuza kadar sürebilir. Bekarsanız, biraz daha yaşlı veya daha akıllı birini arayın. İdeal partneriniz söz konusu olduğunda “olmazsa olmazlar” listenizi hazırlayın.


18 Mart 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova, istikrarınızı sarsıyorsa, finansal korkularınızı ve iş stresinizi bırakın. Balık burcundaki Merkür Oğlak burcundaki Plüton’u 60’lık açı yaptığında daha fazla güvenliğe ulaşmak için içsel hayal kırıklıklarınızı serbest bırakmanızın zamanı geldi. Para meseleleriniz ve mesleki kaygılarınız hakkında konuşursanız, bilinçaltınızda kendinizi değişmiş hissedebilirsiniz. Ekstra maliyetlere katlanmamak için paranızla neler yapabileceğiniz veya sahip olduğunuz işle nasıl çalışabileceğiniz hakkında konuşmak, daha fazla istikrar elde etmenize yardımcı olabilir. Savunmasız ol!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.