Kova Burç Yorumları 16 Mart 2023

Kova burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 16 Mart 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sadece işte olsanız bile, çok sayıda insanla uğraşıyorsunuz. Büyük olasılıkla enerji veriyor, ama muhtemelen kendinizi o kadar da harika hissedeceğiniz bir şekilde değil. Yakında atlatırsın.


16 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kitleleri takip etmek senin tarzın değil, bu yüzden bu topal çoğunluğa atlamaktan vazgeç.


16 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Oğlak burcunun ayı Chiron, Jüpiter ve Uranüs ile aynı hizaya geldiğinden, kalbiniz ve zihniniz bu sabah çelişkili görünebilir. Alışkanlıklarınızı ve düşünce kalıplarınızı incelemek için özel bir özen gösterin, en yüksek benliğinizi beslemek için davranışlarınızı aktif olarak geliştirmeyi seçin. Gerçeküstü ve rüya gibi bir enerji, Merkür güneşe ve Neptün’e yaklaştığında maddi alemleri kaplayacak ve sizi güzel manzaraları, sesleri, kokuları ve tatları kucaklayarak duyularınızı şımartmaya teşvik edecek. Öğleden sonra Venüs Boğa burcuna geçtiğinde, önümüzdeki haftalarda ev yaşamınızı yükselttiğinde bir değişim hissedeceksiniz.


16 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kova, kişiliğinizin veya partnerinizin en kötü yönlerinin bugün çirkin yüzünü gösterdiğini fark edebilirsiniz. Bunun nedeni, aşk ve zevk tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs’ün, gezegenlerin en karanlıkı olan güç merkezi Pluto tarafından boğulacak, bağlanacak ve kazığa bağlanarak yakılacak olmasıdır. Bu, gölgelerin altında gizlendiği ilişkilerde öfke, intikam ve nefreti ortaya çıkaracaktır. Herhangi bir hain veya gizli drama veya ilişkiye kapılmayın. Bu, nihayetinde karmanızı, ruhunuzun asla iyileşemeyeceği şekillerde zehirler. Bütünlüğünüzün canlılığında durun.


16 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Finansal hayalleriniz hakkında konuşun Kova. Balık burcundaki Merkür Balık burcundaki Neptün ile kavuştuğunda, bunlar sizin realiteniz haline gelebilecekleri için paylaşmaya değer finansal dilekleriniz var. Organize olmak için neler yapabileceğinizi görmek için bankanızdaki bir mali danışmanla konuşmak için zaman ayırın. Balık burcundaki güneşin aynı zamanda İkizler burcundaki Mars ile kare açı yapacağı göz önüne alındığında, mali hedeflerinize ulaşmak için tasarruf etmeniz veya bütçe ayırmanız gerekiyorsa, paranızı doğru harcamadığınızı kabul etmeniz gerekebilir. Savunmaya geçmeyin. Alabileceğiniz her türlü tavsiyeye açık olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.