Kova Burç Yorumları 14 Mart 2023

Kova burcunun 14 Mart 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 14 Mart 2023 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunun 14 Mart 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 14 Mart 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 14 Mart 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 14 Mart 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendini o kadar heyecanlı hissediyorsun ki, kendini utandırmaktan endişe edebilirsin ama bu olmayacak! Başkalarına coşkunuzun en azından küçük bir kısmını paylaşmaları için ilham verebilmelisiniz.


14 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Parlaklığınız her zaman parlayacak, öyleyse neden gerginsiniz? Rahatlamak.


14 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Yay burcunun ayı Uranüs ile dengesiz bir bağlantı oluşturduğundan, bu sabah duygularınız veya ev hayatınız biraz dağılmış hissedebilirsiniz. Güne devam ederken, özellikle gündeminiz evden uzaklaşmanızı gerektiriyorsa, topraklanmış kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Öğleden sonra, Luna, yanlış anlaşılmaları veya kafa karışıklığını tetiklemekle tehdit eden Merkür’le karşı karşıya geldiğinde, dışarıda birkaç sessiz ana uyum sağlamaya çalışın. Bu gece daha sonra, dikkatli olmazsanız çevrimiçi olarak hoş olmayan değiş tokuşlara yol açabilecek sert bir t-karesi ortaya çıktığında ekranlarınıza ara vermeyi düşünün.


14 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın çıkışı olmayan bir labirent olacak Kova. Kazananın olmadığı bir oyunda kapana kısılmış, kaybolmuş hissedeceksiniz. Bunun nedeni, kudretli güneşin, dünyanın gördüğü en büyük tayfun gibi öfkeli olan kötü Neptün ile tam bir kavuşum yapmasıdır. Bugün tüm zodyak işaretleri cezalandırılmış hissedecek, ancak sizin için kaygınız oldukça belirgin olacak. Bugün dramaya, entrikalara veya manipülasyona kapılmayın. Şimdi yaratılan tüm olumsuz karma, damarlarınızda zehir gibi olacak. Travmadan kurtulmak, dinlenmek ve yeniden şarj olmak için zaman ayırın. Yakında, ışık tekrar geri dönecek.


14 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hayallerinin peşinden git Kova! Yay burcundaki son çeyrek ay boyunca sizi daha heyecan verici bir profesyonel yola sokan fırsatların peşinden gitmemek ya şimdi ya da hiç gibi gelebilir. Ancak, ne yapmak istediğinizi tam olarak bildiğinizden emin olun, çünkü İkizler’deki Mars aynı zamanda Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapacaktır. Ortaya çıkabilecek tüm olasılıklar karşısında bunalmamak için net bir eylem planınız olsun. Zihninizi boşaltın, araştırmanızı yapın, ardından profesyonel fırsatlarınızın peşinden gidin. Başarısız olmayacaksın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.