Koç Burç Yorumları 31 Mart 2023

Koç burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü neler bekliyor? Koç burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 31 Mart 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yeni bir şeye başlayın – hemen hemen her şeyi başlatmak için doğru türde enerjiye sahipsiniz. Çalışanlarınızın hepsi de fikirlere daha açık, bu yüzden onları dahil edebilmelisiniz.


31 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün bazı şeyleri ete kemiğe büründürmen gerekiyor. Her ayrıntıyı kapsadığınızdan emin olun.


31 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, ay Aslan’da ve güneş enerjisinin beşinci evinde yolculuğuna devam ederken, ortam gün boyunca eğlenceli ama rahat olacak. Öğleden sonra dönerken ve güneş ve ay tatlı bir alışverişi paylaşırken, güveninizi ve kendinizi ifade etme arzunuzu artırırken, saçınızı salmaktan ve ilgi odağı haline gelmekten korkmayın. Geceyi geçirmeden önce en iyi arkadaşınızla biraz zaman planlamaya çalışın ve Luna, Chiron ile aynı hizaya gelir, bu da sizi kendinize ve son zamanlarda kurcaladığınız tüm tutkulu projelere veya hobilere odaklanmaya teşvik eder.


31 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Asteroitler ve birçok gök cismi, yaşamlarımız üzerinde farklı hakimiyetlere sahiptir, Koç. Adını Roma tarım ve hasat tanrıçasından alan bir asteroit olan Ceres, kişisel bakım ve öz sevgi ile nasıl ilişki kurduğumuzu ortaya koyduğu için astrolojide özel bir yere sahiptir. Şu anda gerileme aşamasında, bizi hayatımızdaki bu tür temaları içimize dönmeye ve anlamaya teşvik ediyor. Başak’ın tarlalarına dönerken, kutsal ritüellerimizi ve denge duygumuzu anlamalıyız. Kendimize iyi bakmıyorsak, ileride bunu nasıl yapmaya başlamamız gerektiğine dair acı gerçeklerle yüzleşebiliriz. Unutmayın: ilişkilerimiz bile bizi beslemelidir.


31 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Koç, bugün en iyi benliğiniz gibi hissetmeyi bekleyin! Aslan burcundaki ateşli ay burcunuzdaki güneşle üçgen açı yaptığından iş gününüzü atlatırken kendinizi dünyanın zirvesindeymiş gibi hissedebilirsiniz. Bu geçişin sıcaklığı, hafta sonunuz başlamadan önce güçlü bir notla bitirmeniz için ihtiyacınız olan coşkuyu size verecektir. İş arkadaşlarınız, iyimserlik yayacağınız için gün boyunca ne kadar pozitif ve kendinden emin olduğunuzu bile söyleyebilirler. Ayrıca bu, tutkulu projelerinize dalmak için mükemmel bir geçiş olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.