Koç Burç Yorumları 29 Mart 2023

Koç burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Koç burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 29 Mart 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hepsini gerçekten takip edemeyecek kadar çok şey oluyor ve insanların sizinle yanlış bir şekilde başa çıkmaya çalıştığını görebilirsiniz. Sadece derin bir nefes alın ve onlara ne olduğunu açıklayın.


29 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yıldızlar yeni bir yöne doğru ilerlemenizi istiyor. Cesur ve farklı olmaya cesaret edin!


29 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, kozmik iklim bu sabah karışık bir çanta gibi davranacak, pozitif ve sevgi dolu bir yerden hareket etmeye çalışmanı önemli kılacak. Yengeç ayı ve Chiron’un neden olduğu nostaljik bir enerji, kaçırdığınız fırsatların yasını tutmanıza neden olabilir. Neyse ki, Venüs’ten gelen bir yardım eli, şimdiki zamanda ve şimdiye kadarki yolculuğunuzda güzelliği bulmanızı sağlayacaktır. Uranüs bu öğleden sonra aktif hale gelip sizi tuhaflıkla yüzleşmeye teşvik ettiğinde, işlerin biraz tuhaflaşmasını bekleyin. Bu gece ay Jüpiter ve Merkür ile açı yaptığında ruh halinize ve sözlerinize dikkat ederek duygusal patlamalara dikkat edin.


29 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlişkiler için yılın en önemli dönemlerinden biri geldi, Koç. Bunun nedeni, seks ve dürtü gezegeni ve gezegensel yöneticiniz olan güçlü Mars’ın, bugün ve yarın görev yöneticisi gezegeni olan güç merkezi Satürn’e üçgen şeklinde bağlanacak olmasıdır. Bu, şehvetli arzuları ve dayanıklılığı yatak odasına getirmeye hazır olduğunuz için libidonuzun ateşleneceği anlamına gelir. Bu, çıktığınız veya tek kişiyle uzun vadeli planları, umutları ve hayalleri tartışmak için harika bir an. Bekarsanız, daha olgun ve istikrarlı birini aramayı düşünün. Size oldukça aşık olacaklar ve sizi her zaman istediğiniz hayata yönlendirmeye açık olacaklar.


29 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Paranla ne yapmak istiyorsun Koç? Yengeç burcundaki ay hem Boğa burcundaki Venüs’ü hem de Boğa burcundaki Uranüs’ü altmışlık açıyla geçtiğinden, arzu ettiğiniz yaşam tarzıyla kendinizi güvende ve emniyette hissetmek için tüm finansal olanaklarınızı değerlendiriyor olabilirsiniz. Yolda kalmak cazip gelse de, daha fazla güvenlik elde etmek için bir inanç sıçraması yapma zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, ay burcunuzda Jüpiter ile kare açı yapacağından, finansal imkanlarınızın sorumluluğunu almak düşündüğünüz kadar kolay olmayabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.