Koç Burç Yorumları 28 Mart 2023

Koç burcunun 28 Mart 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 28 Mart 2023 Salı günü neler bekliyor? Koç burcunun 28 Mart 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 28 Mart 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 28 Mart 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 28 Mart 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün taşınırken yanınıza koşacak bir arkadaşınızı alın — kendinizi hareket halinde tutmak için bu sosyal eyleme ihtiyacınız var ve gerçekten olabildiğince uzun süre aktif kalmak istiyorsunuz.


28 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Dürtüler kalbin daha hızlı atmasına neden olabilir, bu yüzden devam edin ve heyecana katılın!


28 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bu sabah uyandığınızda duygularınızla özellikle temas halinde hissedeceksiniz, çünkü ay hassas Yengeç burcuna geçerken tutkulu Mars’a yakınlaşıyor. Bu titreşimler, kalbinizi onurlandırırsanız sizi canlandıracak ve günü şefkat ve huzur dolu bir yerden geçirirken güç bulmanıza yardımcı olacaktır. Neyse ki, Satürn bilinçaltınıza yapı getirmek için adım atacak ve duygularınızın sizi nereye götürdüğünü kontrol etmeyi kolaylaştıracak. Bu öğleden sonra Ay kuzey ve güney düğümü ile hizalandığında kader rüzgarları esecek, bu yüzden fırsat için gözlerinizi açık tuttuğunuzdan emin olun.


28 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, gece gökyüzünde titreyecek ve şarkı söyleyecek, Koç. Kutsanmış Ay’ımız, evinde olduğu için olmayı en çok sevdiği yer olan Yengeç’in gelgit havuzlarında yüzecek. Güneş dördüncü evinize bu düşüşle birlikte, kıvrılıp evde biraz zaman geçirmek için harika bir zaman. Bekarsanız, belki bazı arkadaşlarınızla küçük bir buluşma düzenleyin veya sevdiğiniz birini şampanya ve çilek içmeye davet edin. Eşleriyle birlikte yaşayan kararlı veya evli çiftler için, sadece ikinizle tatlı bir randevu gecesi planlayın.


28 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Şimdiden göğsünden çıkar, Koç! Burcunuzdaki Merkür burcunuzdaki Jüpiter ile birleştiği için bugün iki kez konuşmanızın söylenmesine gerek kalmayacak. Paylaşmak isteyeceğiniz o kadar çok şey var ki, iş arkadaşlarınızla veya iş hakkında yapmak istediğiniz sohbetlere başlamadan önce düşüncelerinizi topladığınızdan emin olun. Aksi takdirde, yanlışlıkla kendinizin önüne geçebilirsiniz. Ne olursa olsun, Yengeç burcundaki duygusal olarak katartik ilk dördün sırasında özellikle iyi hissedeceğiniz adımınızı atacağınızı bilin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.