Koç Burç Yorumları 16 Mart 2023

Koç burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 16 Mart 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün her şey biraz sisli görünüyor ve bu sinir bozucu olabilir. İnsanların gerçekte ne demek istedikleri konusunda çok fazla endişelenmemeye çalışın – her şey birkaç gün içinde, işler yatışmaya başladığında, her şey netleşecek.


16 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İyi karma yolunuza çıkıyor — ama önce, özverililiğiniz bugün test edilecek.


16 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Oğlak ayı Kayron ve Jüpiter ile kare açı yaparken, bu sabah uyandığınızda enerji biraz kısıtlayıcı olabilir. Şans eseri, Uranüs bu korkak titreşimleri üzerinizden atmak için devreye girecek ve sizi cesur ama metodik bir şekilde ilerlemeye teşvik edecek. Merkür güneşe ve Neptün’e yakınlaştığında, derin bir düzeyde ilham bulmanıza yardımcı olduğunda, kendinizi sabahın ortasında rüya gibi bir boşlukta bulacaksınız. Ne yazık ki, Mars’la sert bir bağlantı nedeniyle vizyonunuz için harekete geçmek o kadar basit görünmeyebilir, bu da aceleyle hareket ederseniz zihinsel tellerin kesişmesine neden olabilir.


16 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, bugün göklerde kara önsezi bulutları toplanıyor. Ölümcül fırtınanın yaklaşmakta olduğunu kesinlikle hissedeceksiniz. Bunun nedeni, tatlı aşk ve güzellik tanrıçamız Venüs’ün, güç merkezi Pluto’nun öldürücü enerjisi tarafından zehirlenmiş olmasıdır. Bu savaş, çevrilmemiş taş bırakmayacak. Şu anda ilişkilerde ortaya çıkan muazzam güç mücadelelerinin ve kontrol sorunlarının farkına varabilirsiniz, özellikle de aşağıdan bir cadı şırası gibi fışkıran bir düşmanlık varsa. Bununla birlikte, ilişkiniz sağlıklıysa, yakınlık, tutku ve yoğunluk için daha güçlü bir arzu fark edebilirsiniz. Hain taktiklere girişmeyin.


16 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gökyüzünde yoğun bir gün, Koç! Balık burcundaki Merkür Balık burcundaki Neptün ile kavuştuğunda, profesyonel fırsatlarınız ve yapmak istediğiniz her şey hakkında hayal kurarken zihinsel olarak normalden daha aktif hissedebilirsiniz. Ancak hayallerinizi takip etmek veya onlar hakkında konuşmak zor olabilir, çünkü Güneş Balık burcunda İkizler burcunda Mars ile kare açı yapacak ve burcunuzdaki Venüs Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yapacaktır. Neyse ki, öz değerinizi bildiğiniz için peşinden koşmanız veya yaratmanız gerektiğini düşündüğünüz her şeyin sorumluluğunu üstlenecek profesyonel güce sahipsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.