İkizler Burç Yorumları 31 Mart 2023

İkizler burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 31 Mart 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Her zamankinden daha fazla şey oluyor ve bir arkadaşınızın veya iş arkadaşınızın ilginize ihtiyacı varsa bu biraz kafa karışıklığına yol açabilir. Çoklu görev yapmak genellikle kolay olsa da, bugün sizin için çok zor!


31 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün işler bir yer edinmeye başlıyorsa, hızla ilerleyin. ertelemeyin.


31 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler burcu ayı, içinizdeki meraklı doğayı ateşlerken, bugün zihninizi beslemenin yollarını arayın. Bu titreşimler soru sormak, yeni bilgiler edinmek ve fikirleri paylaşmak için mükemmeldir. Bu öğleden sonra güneş ve ay hizaya geldiğinde, sizi topluluk ve kişisel ağ duygunuzu oluşturmaya ittiğinde, çok iyi tanımadığınız biriyle bir konuşma başlatmayı düşünün. Chiron bu akşam aktif hale geldiğinde diğer insanların bilgisinden korkmamaya çalışın, bunun yerine o güzel beyninizde depolanan benzersiz bilgi dizisini takdir etmeyi ve üzerine inşa etmeyi seçin.


31 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yukarıdaki göklerde, görülmesi gereken birçok önemli gök cismi ve geçiş var, İkizler. Her biri, diğer insanlara ve yaşamlarımıza yeni anlamlar ve içgörüler getirir. Uzayın derinliklerinde bir asteroit olan Ceres’in beslenmeyi, kendini sevmeyi ve kendine bakmayı yönettiği biliniyor. Bir süredir geri gidiyor, bu da hayatlarımızı nasıl inşa ettiğimizi değerlendirme fırsatı bulacağımızı garanti ediyor. Başak’ın çiçek tarlalarını tekrar ziyaret ederken, kutsal ritüellerimizi ve hapsedilmiş olduğumuz iş-yaşam dengesini anlamak için mikroskop alabiliriz. Bu dönemi ileriye dönük daha iyi bir yol değerlendirmek için kullanabiliriz.


31 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş yerinde neyi ele almanız gerekiyor, İkizler? Tartışılacak çok şey olabilir, ancak Aslan burcundaki ay hem Akrep burcundaki Güney Düğümü hem de Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile kare açı yaptığı için sohbete yaklaşmak kolay bir iş değildir. Her iki kare de, sohbeti nasıl başlatacağınız veya düşüncelerinizi nasıl dürüst ama profesyonel bir şekilde ileteceğiniz konusunda kararsız kalabileceğinizi gösteriyor. Bunda gezinmek kolay olmasa da, fırsat doğal olarak ortaya çıkmazsa, bu konuşmayı ertelemenin en iyisi olabileceğini görebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.