İkizler Burç Yorumları 30 Mart 2023

İkizler burcunun 30 Mart 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 30 Mart 2023 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunun 30 Mart 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 30 Mart 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 30 Mart 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 30 Mart 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Faturalarla ve yapılması gereken aptalca küçük görevlerle uğraşıyorsunuz ama onlardan nefret etmek zorunda değilsiniz! Aslında, listenizdeki son öğeyi sildiğinizde o çılgın telaşa kapılabilirsiniz.


30 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün gözünüz topun üzerinde olsun. Şimdiye kadar elde ettiğiniz odağı kaybetmeyin.


30 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu sabah, Yengeç ayı rüya gibi Neptün’e öpücük gönderirken, muhafızlarınızın gelgit yaşamasına izin verin. Bu titreşimler, savunmasızlığı veya hassas doğanızı bir kenara itmeden, bir güç duygusunu sürdürmek için mükemmeldir. Günün ilerleyen saatlerinde, Venüs Uranüs’le yakınlaştığında, kişinin kendine şefkat göstermesi adına psikolojik atılımlar ortaya koyduğunda, radikal öz-sevgi için biraz zaman ayırın. Bu titreşimler aynı zamanda sağlıksız kalıplardan kurtulmanıza da yardımcı olabilir, ancak bu tür hırslara şimdiye kadarki yolculuğunuz için bir lütuf ve takdir noktasından yaklaşmanız gerekecek.


30 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün değişken enerji binasına son derece dikkat edin. Bunun nedeni, bizim daha az faydalı olan tatlı Venüs’ün göklerde zarif bir şekilde dönmesi, ancak güneş enerjisinin mahremiyet ve sırlarla ilgili on ikinci evinizde elektrikli Uranüs ile tam bir kavuşumda birleşecek olmasıdır. Bazılarınız ani bir endişe verici mesaj alabilir veya bir iş gezisinde veya deniz aşırı seyahatte olabilir ve sonunda pişman olacağınız bir ilişki veya oyalanmanın cazibesine kapılabilir. Drama potasını karıştıracağınız için, dürtüsel olarak buna atlamayın. Birisi size karşı plan yapıyor gibi görünüyorsa, diğer yöne kaçmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


30 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İstediğini yapabilirsin İkizler. Bugün burcunuzdaki Mars, Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yaptığından, profesyonel yolculuğunuzda keşfedilecek pek çok benzersiz yol var. Kariyer yolunuzda ilerlemek için yeni ufuklar, öğrenme fırsatları ve daha fazlasını keşfetmekten heyecan duyabileceğiniz için birkaç farklı yöne çekiliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, sert Satürn, taahhütte bulunarak en az bir girişimin sorumluluğunu üstlenmek için kozmik işaretinizdir. Kulağa heyecan verici geliyorsa ve doğru fırsat gibi geliyorsa, yapın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.