İkizler Burç Yorumları 29 Mart 2023

İkizler burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? İkizler burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 29 Mart 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bilge bir arkadaşınızı dinleyin – size bir şey söylemeleri gerekiyor, ancak yaklaşamayacak kadar utangaç olabilirler. Önce açın ve onlara neyin ne olduğunu söyleyin, sonra size bilgi vermekten çekinmemelidirler.


29 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

O büyük fikirler? Onları harekete geçirmenin zamanı geldi. Onları gerçeğe dönüştürmeye başlayın.


29 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Yengeç burcu Ay Kayron ile kare açı yaparken bu sabah ilk iş olarak telefonunuza uzanma dürtüsüne kapılmayın. Bu arada, Venüs’ten gelen bir yardım eli, gündeminize devam etmeden önce netliği ve içsel gerçeği bulmanızı sağlayarak, sessizliği ve iç gözlemi benimsemeniz için sizi cesaretlendirecek. Bu öğleden sonra Luna, Uranüs ile aynı hizaya gelip içinizde yaşayan esprili dehayı serbest bıraktığında biraz eğlenmekten korkmayın. Günün ilerleyen saatlerinde, ay Jüpiter’le kare açı yaptığında düşünceleriniz bunaltıcı gelebilir, ancak özel bir alan bulmak, huzuru ve netliği geri kazanmanıza yardımcı olabilir.


29 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün ve yarın seks hayatınız için büyük bir an üzerinizde. Bunun nedeni, tutku ve şehvet gezegeni olan kudretli Mars’ın görev yöneticisi gezegenimiz Satürn ile üçgen açıda bağlanmasıdır. Aşk hayatınız kesinlikle enerjiyi hissedecek ve size daha fazla bağlılık ve sadakat fırsatı sunacak. Artan cinsel dürtünüz ve çekiciliğiniz, içinde bulunduğunuz tüm ilişkileri iyileştirecektir. Bekarsanız, biraz daha yaşlı, daha akıllı veya size finansal olarak yardımcı olabilecek birini çekebilirsiniz. Kimyayı hissediyorsanız, ona açık olun çünkü hayatınızı muazzam bir şekilde geliştirebilir.


29 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Fikrinin değişmesini bekle, İkizler. Değişken bir işaret olarak, yeni fikirlere oldukça açık olduğunuz için kararsız ve sürekli değişen olmanızdan farklı değildir. Bu nedenle, Yengeç’teki ikametgah ayı hem Boğa burcundaki Venüs’ü hem de Boğa burcundaki Uranüs’ü sekstilde yaptığında, iş meselelerinde kendinizi güvende ve güvende hissetmeniz için neye ihtiyacınız olduğu konusunda daha açık fikirli hissedebilirsiniz. Her iki geçiş de sizi, hayatınızda sahip olmayı hak ettiğiniz finansal ve profesyonel istikrarı elde etmek için neye öncelik vermeniz gerektiği konusunda düşünmeye teşvik edecek!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.