İkizler Burç Yorumları 22 Mart 2023

İkizler burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? İkizler burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 22 Mart 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Meditasyonu keşfetmek için güzel bir gün, ancak bunu gerçekten yapmak istediğinizi veya buna ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız. Çılgın günlerde odaklanmanıza yardımcı olan, en içinizdeki benliğe dair yeni bir duygu bulabilirsiniz!


22 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Derin odaklanma niteliklerini geliştirin ve her zaman altta yatan gerçeği göreceksiniz.


22 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, yoğun bir güne hazır olun, beş gök cismi ateşli Koç burcunda ve güneş onbirinci evinizde yolculuk ederken. Yıldızlar sizi topluluğunuzun merkezine koyduğundan, herkesin sizden bir parça istiyormuş gibi hissedebilirsiniz. İçinizdeki sosyal kelebek bu kadar ilgiden memnun kalacak olsa da, etkileşimden etkileşime atlarken kendi ihtiyaçlarınıza dikkat etmelisiniz, özellikle de bu sabah Luna ve Chiron aynı hizaya geldiğinde. Bu öğleden sonra kucağınıza gelen tüm yeni bağlantılara dikkat edin, çünkü bunlar ileride fırsatlara yol açabilir.


22 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, yıllardır yakınlık ve cinsel konularda derin ve yoğun dönüşümler yaşıyorsunuz. 2008’den beri, yoğunluğun ve yeniden doğuşun gezegeni olan güç merkezi Pluto, güneş sekizinci evinizin derecelerinde yörüngede dönüyor. Güven, kırılganlık ve seksle ilgili travmalar yaşadıysanız, bu size kalbinizin ve ruhunuzun özüne kadar değerinizi bilmeyi öğretmek içindir. Aynı zamanda bir anka kuşu gibi ortaya çıkmak için gölgelerin derinliklerine inerek bu yaraları iyileştirmeyi de öğretiyor. Bağışlamak, salıvermek ve yeniden yükselmek için bu ateşli enerjiyi kullanmaya devam edin. Çok yakında, Pluto gökyüzünüzün yeni bir alemine yükselecek.


22 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendi yoluna çıkma, İkizler. Koç burcundaki ay Koç burcundaki Kayron ile kavuştuğunda, profesyonel bağlantılar ve özlemler peşinde koşmak için yapmanız gereken her şeyi düşünmek göz korkutucu olabilir. İlk önce neye odaklanacağınız konusunda biraz emin olamayabilirsiniz, bu nedenle bu kendinizden biraz şüphe duymanıza neden olabilir. Aklınıza koyduğunuz her şeyi yapabileceğinizi bilin, özellikle de Ay’ın Koç burcundaki Jüpiter ile birleşimine eğildiğinizde. Ancak işin püf noktası, kendinize ve hedeflerinizin peşinden gitme yeteneğinize inanmanız gerektiğidir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.