İkizler Burç Yorumları 18 Mart 2023

İkizler burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 18 Mart 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Mart 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İşler meşgul olduğunda mutlu olursun ama çok meşgul olduklarında huysuzlaşırsın! Bugün dengeyi bozabilir, bu yüzden mümkünse kontrolden çıkmadan önce birkaç aktiviteyi bir kenara atmaya çalışın.


18 Mart 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şimdi daha kişisel olmayan bir bakış açısı benimserseniz, olgunlukta bir ders alacaksınız.


18 Mart 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova ayı Kayron ve Jüpiter ile hizalanırken, sevgili İkizler, güne bir yoga dersi, meditasyon çemberi veya felsefi tartışmalarla başlamayı düşünün. Bu kozmik iklim, kendinizi akraba ruhlarla hizaladığınızda ruhunuza şifa getirebilir, ancak bir şans unsuru da devreye girecek. Bu akşam Merkür Plüton ile aynı hizaya geldiğinde sınırlarınızı kontrol edin ve alanınıza saygı duymayan hiç kimseyle ara vermekten korkmayın. İletişim gezegeni Koç burcuna geçtiğinde, önümüzdeki haftalarda yeni arkadaşlar edinmenize yardımcı olacak bir değişim hissedeceksiniz.


18 Mart 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kesinlikle muhteşem bir dönem üzerinizde, İkizler. Göklerdeki temel enerjiler arasındaki çarpıcı uyum ile kendinizi sakin, mutlu ve istikrarlı hissedeceksiniz. Aşkın ve güzelliğin gezegeni Venüs, güç gezegeni usta Satürn’e elini uzatırken beyaz elbisesi içinde dönerek göklerde süzülüyor. Bu, kişisel veya romantik yaşamınıza daha fazla güvenlik ve istikrar getirmek için “an şimdi” enerjisini verir. Sonsuza kadar sürmesini dilediğin bir aşk sözü ver. Bekarsanız, benzersiz, normal tipinizin dışında ve hatta biraz daha yaşlı olabilecek birini aramayı düşünün.


18 Mart 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gücünü bul, İkizler. Kariyer yolunuzla ne yapmak istediğinizi zaten biliyorsunuz, ancak Balık burcundaki Merkür altmışlık Oğlak burcundaki Plüton olarak hayallerinizin peşinden gidecek kadar kendinize güvenmek için çalışmanız gerekecek. Gün boyunca nereye gidebileceğiniz veya neyle tanınabileceğinizle ilgili sohbetler gündeme gelecek. Aklınız, parmaklarınızın ucunda olan tüm olasılıklardan memnun olabilir. Hayalinizdeki kariyer yolunu gerçekleştirmek için zamanınızı, enerjinizi ve kaynaklarınızı buna göre kullanabilmek için gücünüzü bulun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.