İkizler Burç Yorumları 17 Mart 2023

İkizler burcunun 17 Mart 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 17 Mart 2023 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunun 17 Mart 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 17 Mart 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 17 Mart 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 17 Mart 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Belirsizliği o kadar önemsemezsin – belirsiz olan sen olduğun sürece! Ancak bugün, neredeyse hiç kimsenin gerçekte ne anlama geldiğini nasıl söyleyeceğini bilmediğini görüyorsunuz ve bu sizi deli ediyor.


17 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sadece çekip gitmek daha kolay. Yine de, eğer isterseniz, ödüller oradadır.


17 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu sabah dönüşüme giden yolu açarken, Oğlak burcunun ayı Plüton’a yakınlaşırken, yıldızlar büyük bir salınımı ortaya çıkarmak için hizalanacak. Bu enerjiyi, daha yüksek bir yol izledikçe ciddileşerek, olgunlaştığınız herhangi bir davranış veya durumla bağlarınızı nihayet kesmek için kullanın. Şans eseri, Ay Kova burcuna geçtiğinde yıldızlar şans ve iyimserlik getirmek için hizalanacak ve haritanızın ruhsal bölümünü harekete geçirecek. Venüs ve Satürn gökyüzünde kozmik bir ittifak oluştururken, yalnızlık ve kişisel bakıma ihtiyacınız varsa, bu öğleden sonra sınırları belirlemeyi ve saklanmayı düşünün.


17 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, son birkaç gündür gerilim daha da kızışıyor. Bunun nedeni, alev alev yanan güneşin, güçlü Mars’ın şu anda burcunuzda ve güneşle ilgili ilk kimlik evinizde yörüngede döndüğü bir meydanda kılıçları çarpışmasıdır. Bu, kariyerinizden veya işinizden kaynaklanan baskıların sizi ve eşinizi veya partnerinizi yatağın farklı taraflarında bırakabileceği anlamına gelir! Evde ateşli ve patlayıcı kavgalar patlak verebilir. Bu, ev sorumlulukları konusunda kimin daha fazla ağırlık taşıdığı konusunda hüsrana uğramak kadar basit olabilir. Öfkenin geçmesine izin ver ve yaptığın için mutlu olacaksın.


17 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili İkizler, kendinizi nasıl gördüğünüz, başkalarının sizi nasıl gördüğü gibi olmayabilir. Mesleki itibarınız ve statünüz sohbette gündeme gelecek ve bu, Balık burcundaki Merkür Balık burcundaki güneşle birleştiğinde ve burcunuzdaki Mars’la kare açı yaptığında sizi bir döngüye sokabilir. Geçişler, pembe gözlüklerinizin kapılacağını gösteriyor, bu nedenle profesyonel bir ortamda edepiniz hakkında geri bildirim alırken hazırlıksız yakalanabilirsiniz. Bu geri bildirim, bir profesyonel olarak geliştirmeniz gereken şey olabileceğinden, savunmaya geçmemeye çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.