İkizler Burç Yorumları 16 Mart 2023

İkizler burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 16 Mart 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün hüsrana uğramak çok kolay — ve kesinlikle tek kişi sen değilsin! Meditasyon yapmak veya kan basıncınız yükselmeye başladığında rahatlamanın başka yollarını bulmak için iyi bir zaman.


16 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kredinin bugün ödenmesi gereken yerde kredi vererek yıldız itibarınızı koruyun.


16 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Oğlak ayı Chiron, Jüpiter ve Uranüs ile birleştiğinden, bu sabah uyandığınızda ortam biraz gergin veya sinirli hissedebilirsiniz. İnsanların normalden daha az tahammül edilebilir olduğunu fark ederseniz, sınırları aşmak ve rahat bölgenizde saklanmak konusunda kendinizi suçlu hissetmeyin. Neyse ki, güneş, Merkür ve Neptün üçlü bir ittifak halinde bir araya gelerek sosyal bir kelebek olarak rolünüzü geri kazanmanıza izin verdiğinde, ortam sabah ortasına kadar yumuşayacak. Kendini sevme ve sağlıksız yüklerden kurtulma temaları, Venüs Boğa burcuna ilk adımını atarken önümüzdeki birkaç hafta boyunca semeresini verecek.


16 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün karmik aşık biriyle tanışabilirsiniz, İkizler. Ancak, bu muhtemelen mutlu veya sağlıklı bir ilişkiye yol açmaz. Tanrıça gezegenimiz tatlı Venüs gökyüzünde titrerken, acımasız ve ölümcül bir Pluto ile bir meydanda savaş açacak. Bu, şu anda bulunan herhangi bir yeni aşkın, ezici bir tutku ve delice tutkuyla anlık bir çekim gibi hissedilebileceği anlamına gelir. Bununla birlikte, taciz, manipülasyon, kıskançlık ve hatta şiddet gibi çok karanlık bir yola da götürebilir. Şimdi bir aşk oyununa kapılmayın. Sonunda pişman olacaksın ve bunun hayatındaki en yıkıcı durumlardan biri olduğunu görebilirsin.


16 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunda yapabileceğin çok şey var İkizler. Ama önce zihninizi boşaltın ve Merkür Balık burcunda Neptün Balık burcunda kavuştuğunda hayalinizdeki kariyerin ne olacağını düşünün. Vizyonlarınız aklınıza geldikçe, Balık burcundaki güneşin burcunuzda Mars’la kare açı yapacağı göz önüne alındığında, birçok hareketli parça olabileceğinden, biraz dağınık olabilirsiniz. Aklınıza koyduğunuz her şeyin peşinden gidecek becerilere ve hırsa sahip olduğunuz için, sahip olabileceğiniz dileğin sayısına boğulmamaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.