İkizler Burç Yorumları 1 Nisan 2023

İkizler burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 1 Nisan 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün gerçekten pek çok şeyle ilgilenemeyecek kadar yıpranmışsınız, bu yüzden sorumlulukları başka birine devredin. Sevgilini ara ve iyi vakit geçirmek için dışarı çık!


1 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Korkularınızı bırakın – gözünüzü korkutmayın. Dışarı çıkıp biraz eğlenme zamanı!


1 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, dün gece görmüş olabileceğiniz garip rüyaları okumamaya çalışın, çünkü Aslan ayı çok erken saatlerde Uranüs ve Venüs ile sert bağlantılar kurar. Bu kozmik iklim siz uyurken kesinlikle içgüdüsel ve duygusal deneyimler yaşatabilse de, bunlar muhtemelen korkularınızın bir yansımasıdır ve ne olacağına dair kehanetler değildir. Neyse ki, Jüpiter iyimserliğinizi geri kazanmak için devreye girecek, ancak evden çıkıp topluluğunuzu keşfetmeniz gerekebilir. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde Luna ve Mercury tatlı bir sohbeti paylaştığında biraz sosyalleşmeye çalışın.


1 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, gökler şu anda gerçekten hizalanmış durumda. Aslında, 2023’te dikkate değer ölçüde kutsanmış bir penceredeyiz. Tüm gezegenlerimiz – Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter, Satürn, Uranüs, Neptün ve Plüton – hepsi doğrudan gökyüzünde. Yine de kozmik pencere, 21 Nisan 2023’e kadar bir aydan biraz daha kısa sürecek. Bu, kozmik bir yeşil ışık deneyimlediğiniz ve zamanın çok önemli olduğu anlamına gelir. Yaşamdaki ağır tempo, özellikle ilişkilerde artık geride kaldı. Bu nedenle, şu anda gerileme nedeniyle işlerin bulanık ve kafa karıştırıcı olmadığından emin olabilirsiniz. Bugünü iyi değerlendirin çünkü Nisan ayının sonuna geldiğimizde yılın geri kalanı tamamen retro hareketlerle kaplanacak.


1 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün sohbet ederken incinmekten kaçının. Aslan burcundaki ateşli ay hem Koç burcundaki Jüpiter’i hem de Koç burcundaki Chiron’u üçgen açı yaptığında, iş hakkında veya iş arkadaşlarınızla konuşmak iki yönden birine gidebilir. Bir yandan, ay-Jüpiter üçgeni sayesinde keşfedilecek pek çok yolla sohbet hafif ve heyecan verici olabilir. Ancak öte yandan, ay-Khiron üçgeni, sizin ya da diğerinin incinmiş duygularla sonuçlanacağı bir konuşmada yanlışlıkla aşırıya kaçmaya yol açabilir. Olumlu tutun ve olası herhangi bir yanlış adımdan kendinizi sorumlu tutun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.